Ana sayfa Dizi Haberleri Bu sezonun en talihsiz dizisi Benim Hayatım oldu! Dram sevenlere bile uymadı!

Bu sezonun en talihsiz dizisi Benim Hayatım oldu! Dram sevenlere bile uymadı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de yayınlanmaya başlayan Benim Hayatım dizisi reytinglerde kelimenin tam anlamıyla büyük bir hezimet yaşıyor. Büyük umutlarla ekrana gelen dizi, dram sevenlere dahi hitap etmedi. Dizinin dün akşam yayınlanan dördüncü bölümü de çok düşük reyting aldı.

Nilsu Berfin Aktaş, Genco Özak, Savaş Özdemir, Uğur Çavuşoğlu, Nilüfer Açıkalın, Öykü Çelik gibi oyuncuların başrolünde yer aldığı dizinin hikayesine yönelik eleştiriler bir hayli fazla olmuştu. Dram yapımında bir genç kızın hayata tutunma hikayesi anlatılıyor.

Senaryosu Ali Buhara Mete tarafından yazılan yönetmenliğini Onur Tan’ın üstlendiği dizinin yapımcısı, Bahadır Özdener. ATV’de yayınlanan ve kısa süre önce kanal ve yapımcı arasındaki anlaşmazlık sonucu sona eren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yapımcısı da olan Özdener, bu yaşananlar sebebiyle izleyicilerin büyük tepkisini görmüştü.

Bu sezonun en talihsiz dizisi Benim Hayatım oldu! Dram sevenlere bile uymadı! 7

Benim Hayatım dizisinin dün akşam dördüncü bölümü yayınlandı. Dizi bu bölümüyle de reytinglerden çok düşük puanlar aldı. Ortalamanın çok çok altında puan alan Benim Hayatım, ilk 100’e giremedi.

Bu sezonun en şanssız dizisi hiç kuşkusuz Benim Hayatım oldu. Bugüne kadar birçok dizi düşük reytingler sebebiyle yayından kaldırıldı ancak hiçbiri bu kadar düşük reyting almadı. Dizinin ağır dram yüklü hikayesi, bu tür yapımlara bayılan Türk izleyicisine hitap etmedi.

Star TV’nin bu düşük reytinglere rağmen Benim Hayatım dizisinin yayınlanmasına devam edip edmeyeceği büyük merak konusu. Star TV, zaman zaman düşük reytingler gelse de dizilerini sürdürebiliyor. Mesela Menajerimi Ara ve Ada Masalı böyle yapımlar oldu. Benim Hayatım’ın ne kadar devam edeceği bilinmiyor ama Star TV yönetimi destek vermeye devam edebilir.