Ana sayfa Dizi Haberleri Önce Kuruluş Osman ziveden indi, sonra Gönül Dağı yenildi, zafer Yalı Çapkını dizisinin oldu!

Önce Kuruluş Osman ziveden indi, sonra Gönül Dağı yenildi, zafer Yalı Çapkını dizisinin oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisi reytinglerde en büyük rakibi Gönül Dağı’nı açık ara geride bıraktı! 2022-2023 sezonunun en başarılı dizisi olarak öne çıkan Yalı Çapkını, sadece Cuma akşamları değil haftanın her günü ekranda yayınlanan tüm programlara reytinglerde fark atıyor. Özellikle 3 sezondur yayında olan ve Cumartesi akşamları müthiş reyting başarısı sergileyen Gönül Dağı dizisi bile, rakibinin gerisine düştü.

Gönül Dağı dizisi, uzun süre en çok izlenen dizi olarak Kuruluş Osman ile birlikte zirvede yer almıştı. Dördüncü sezonu devam eden atv dizisi Kuruluş Osman’ın reytinglerde büyük düşüş yaşaması ve çift haneli oranların altına gerilemesi ile birlikte en çok izlenen dizi olma unvanı Gönül Dağı’na geçti.

2022-2023 sezonu ile birlikte Yalı Çapkını dizisi kısa sürede o kadar büyük bir çıkış sergiledi ki, kimse bu kadar başarılı olacağını beklememişti. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin her bölümü milyonların ilgisini çekti. Ancak her yeni bölümde izleyici sayısının da artışına tanıklık ettik.

Önce Kuruluş Osman ziveden indi, sonra Gönül Dağı yenildi, zafer Yalı Çapkını dizisinin oldu! 7

16 Aralık Cuma akşamı Yalı Çapkını dizisinin on üçüncü bölümü yayınlandı ve reytinglerde bir rekor daha yaşandı. 14’lü oranlara yükselen Yalı Çapkını, bu anlamda sezonun en başarılı yapımı olarak bir kez daha adını zirveye yazdırdı.

Kuruluş Osman ve ardından Gönül Dağı dizilerini geçerek zirveye yerleşen Yalı Çapkını, kolay kolay geriye düşecek gibi de gözükmüyor.

TRT1 ekranlarında Gönül Dağı dizisi 11’li reytingler ile yoluna devam ederken, Yalı Çapkını’nın bunun da üzerine çıkmış olması ve istikrarlı bir şekilde de en iyi dizi olarak reytinglere damga vurması büyük bir başarı olarak kabul ediliyor.