Ana sayfa Sosyal Medya Melisa Döngel hayranları yeni dizisindeki rolüyle şaşkına dönecek!

Melisa Döngel hayranları yeni dizisindeki rolüyle şaşkına dönecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya ortamında yaptığı paylaşımlarda güzelliği ile göz kamaştıran, ayrıca seksi pozlar vermekten de çekinmeyen Melisa Döngel, yeni dizisinde bambaşka bir görüntüyle hayranlarının karşısında olacak.

2015 yılında başladığı oyunculuk kariyerine birbirinden etkili projelerle son dönemin en çok konuşulan kadın oyuncularından birisi haline gelen Melisa Döngel’i bugüne kadar görmediğiniz bir imaj ile ekranda izleyeceksiniz.

Elif dizisiyle dikkat çeken, Bizim Hikaye dizisindeki Deniz karakteri ile beğeni toplayan, Sen Çal Kapımı dizisindeki Ceren karakteriyle de popüler hale gelen Melisa Döngel bu sezon ikinci kez bir dizinin başrolünde yer alıyor.

Melisa Döngel hayranları yeni dizisindeki rolüyle şaşkına dönecek! 51

Aşk Mantık İntikam isimli televizyon dizisinin Nisan ayında yayından kalkmasının ardından Kusursuz Kiracı isimli dizi projesi için anlaşan oyuncu, Leyla karakterinde yer almıştı. Ancak bu dizi sadece 6 bölüm devam edebildi.

Melisa Döngel de yeni sezonda yeni bir televizyon dizisi olarak büyük yatırım yapılan Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı isimli yapıma katıldı.

Dünyayla Benim Aramda isimli Disney Plus’ın yerli dizi projesinde de Ceren karakteriyle büyük ilgi gören oyuncu, ayrıca Aşk Taktikleri 2 ve Prestij Meselesi isimli sinema filmlerinde de bulundu.

Melisa Döngel hayranları yeni dizisindeki rolüyle şaşkına dönecek! 52

Şimdilerde ise Barbaros Hayreddin Paşa’nın hayatının anlatıldığı ve Tolgahan Sayışman’ın başrolünde yer aldığı dizide Melisa Döngel de tarihi bir hikayede çok farklı bir rolle hayranlarını şaşırtacak.

Oyuncu, 16. yüzyılın anlatılacağı dizideki imajıyla hayranlarına çok farklı bir duygu yaşatacak. Oyuncu için bir dönem dizisinde yer almak da kariyeri adına bir ilk olarak kayıtlara geçmiş oldu.

Melisa Döngel hayranları yeni dizisindeki rolüyle şaşkına dönecek! 53