Ana sayfa Sosyal Medya Uğur Güneş yeni dizisi Al Sancak için çakı gibi bir asker oldu!

Uğur Güneş yeni dizisi Al Sancak için çakı gibi bir asker oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uğur Güneş’in hayranları büyük bir heyecan ile Al Sancak isimli yeni TRT1 dizisini bekliyor. Oyuncunun yeni rolünde bir asker olarak ekrana geleceğini ve setten gelen ilk görüntülere bakılırsa da çok iyi bir görüntü ortaya çıktığını söyleyebiliriz.

Al Sancak dizisinin setinden paylaşılan fotoğrafların anlattığı en önemli detay ‘Uğur Güneş çakı gibi bir asker olmuş’ sözü ile açıklanabilir. Ünlü oyuncu, 2 yıl önce Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda etmiş ve ardından da geçen sezon Kanunsuz Topraklar isimli diziyle hayranlarının karşısına çıkmıştı.

Uğur Güneş yeni dizisi Al Sancak için çakı gibi bir asker oldu! 8

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Yılmaz karakteri hala hafızalardan silinmeyen oyuncu, şimdi ise bambaşka ve izleyenlere gurur verecek bir proje ile TRT1 ekranlarına geliyor. Al Sancak, bir asker dizisi olarak öne çıkacak ve etkileyici hikayesiyle de milyonları ekran başına toplayacak.

Diziye ait sosyal medya hesapları üzerinden “Al Sancak ekibinin sette ilk günü” notuyla paylaşılan karelerde dizinin başrol oyuncusu Uğur Güneş ve Al Sancak Timi oyuncuları yer aldı.

Yönetmenliğini Can Emre’nin yaptığı, senaryosunu Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçaslan’ın kaleme aldığı ‘Al Sancak’ dizisinin başrollerini Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan üstleniyor. Dizinin kadrosunda ayrıca İdris Nebi Taşkan ve Ahmet Yenilmez gibi başarılı isimler yer alıyor.

Uğur Güneş yeni dizisi Al Sancak için çakı gibi bir asker oldu! 9

Sezonun en iddialı ve merakla beklenen “Al Sancak” dizisi çok yakında TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.