Ana sayfa Sosyal Medya Önce sosyal medyada yayıldı şimdi İspanya’da! Üç Kız Kardeş dizisinin müthiş başarısı

Önce sosyal medyada yayıldı şimdi İspanya’da! Üç Kız Kardeş dizisinin müthiş başarısı

tarafından ker_def

Üç Kız Kardeş dizisinin İspanya serüveni nihayet başlıyor! Üç Kız Kardeş’in başarısı Türkiye sınırlarını aştı. İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizinin yurt dışı satışları başlamıştı ve son yıllarda Türk dizilerine büyük ilgi gösteren İspanya’yı fethetme sırası Üç Kız Kardeş dizisine geldi.

Salı akşamları ekrana gelen ve Kanal D’nin en önemli projelerinden birisi olan Üç Kız Kardeş, öncelikle yurt dışından Türkiye’yi takip edenler arasında sosyal medyada geniş bir hayran kitlesi oluşturdu. Dizinin özellikle İspanyolca konuşulan ülkelerdeki dizi hayranlarından büyük ilgi görmesinin ilk sonuçları da ortaya çıktı.

Üç Kız Kardeş İspanyol seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor. İspanya’ya satışı gerçekleşen dizi çok yakında İspanya’nın çok izlenen televizyon kanalı Atres Media Antena 3’de yayınlanmaya başlayacak. Yayın hayatına başladığından bu yana ekrana gelen her bölümü ile reytinglerde zirvede yer alan dizinin İspanya’da da büyük ses getirmesi bekleniyor.

Önce sosyal medyada yayıldı şimdi İspanya'da! Üç Kız Kardeş dizisinin müthiş başarısı 7

Sosyal medyada yabancı dizi hayranlarının gösterdiği büyük ilginin, İspanya’nın en önemli televizyon kanallarından birisine sıçrayarak, Üç Kız Kardeş’in satışının gerçekleştirilmesi önemli bir sürecin başı olarak görülüyor.

Dizinin ilerleyen dönemde çok daha fazla ülke tarafından satın alınması ve geniş bir hayran kitlesi ile buluşması kimseyi şaşırtmayacaktır.

Dizinin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: “İclal Aydın, Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Ayça İnci, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Yiğit Dikmen, Emre Kıvılcım, Eren Öner, Güldestan Yüce.”

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik kaleme alıyor.

“Üç Kız Kardeş” yeni bölümleri ile her salı akşamı Kanal D’de yayınlanmaya devam ediyor.