Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Öner Döşer anlatıyor, Venüs Boğa burcunda; hayatımızda neler değişecek!

Öner Döşer anlatıyor, Venüs Boğa burcunda; hayatımızda neler değişecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü astrolog Öner Döşer, youtube kanalında takipçilerine önemli bilgiler vermeye devam ediyor. Venüs 15 Mayıs-9 Haziran tarihleri arasında güçlü olduğu Boğa burcunda hareket edecek. Peki bu hangi gelişmelere sebep olacak.

Bu geçiş hayatımızın bazı alanlarında olumlu gelişmelere işaret ediyor. Astroloji Okulu kurucusu Öner Döşer youtube videosunda bu olumlu gelişmeleri burçlara göre değerlendirdi.

Venüs, bir takım fırsatları beraberinde getirecek. Yükselen burcu baz alarak değerlendirmelerde bulunan Öner Döşer, bir haritanın başlangıç noktasının yükselen burçlar olduğunu ifade etti. Döşer, bu tür konuları yükselen burca göre takip etmek gerektiğini söyledi.

Öner Döşer, “İlişkilerle alakalı, sadakat, devamlılık, istikrar, keyifler, huzur, estetik, güzellik, zarafet konularıyla alakalı, sanatsal yaratcılıkla ilgili güzel ve olumlu gelişmeler devreye girecek” diye konuştu.

Pazar gününe kadar geçecek süreçte sanatsal konularda yaratıcılık ve ilişkilerde de özgürlük arzusu ön planda olacak. Öner Döşer’in açıklamlarının tamımını videoda bulabirsiniz.