Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Öner Döşer haftalık burç yorumunda Başak Burcuna ne önerdi?

Öner Döşer haftalık burç yorumunda Başak Burcuna ne önerdi?

tarafından sevda

Astrolog Öner Döşer, youtube kanalında Astroloji Televizyonu köşesindeki haftalık burç yorumunda tüm burçlara ‘Kalbinize Dönün’ mesajı verdi 15 Mart Cuma günü Balık burcunda Merkür Güneş kavuşumunun  söz konusu olduğuna dikkat çeken ünlü astrolog, “Bu duruma astrolojide Merkür’ün Güneşin kalbinde olması durumu deniyor bu da tüm burçlar için, kendi iç seslerine kulak verecekleri ve kalplerine dönüp sorularının cevaplarını alabilecekleri bir zaman diliminde olduğumuzun göstergesi” dedi. Peki bu bu durum burçları nasıl etkileyecek? Ünlü astrolog Başak burcu için şunları söyledi.

Sevgili Başaklar, Merkürün Güneşin kalbinde olması durumu özellikle cuma günü ikili ilişkiler bakımından önemli, diğer insanlarla kontaklarınız açısından kendi iç sesinizi dinleyip doğru kararlar verebilirsiniz iyi değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Bu dönemde uluslararası işler ve  yabancılar ile ilgili ilişkiler hayatınızda öne çıkıyor. İşle ilgili önemli girişimleri çarşamba ve perşembe günleri yapmak daha isabetli olur. Cuma ve cumartesi günleri sosyalleşmek açısından uygun, kalabalık ortamda olmak size güzellik getirecek. Pazar günü ise kendinize vakit ayırmanızda fayda var.