Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Öner Döşer, Koç Burcunu hangi konuda uyardı?

Öner Döşer, Koç Burcunu hangi konuda uyardı?

tarafından sevda

Astrolog Öner Döşer’in youtube kanalındaki Astroloji Televizyonu köşesinde yaptığı burç yorumları özellikle astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Ünlü astrolog, bu hafta Venüs’ün Balık burcuna geçtiğini, Merkür gerilemesinin son ereceğini ve Mars’ın İkizler burcuna geçiş yapacağını belirterek tüm bu hareketlerin burçlar üzerinde ki etkisini değerlendirdi. Öner Döşer, 25-31 Mart haftasında Koç burcu için şunları söyledi;

Sevgili Koçlar, Mars’ın İkizler burcuna geçmesiyle birlikte, fikirlerinizi ortaya koymak açısından verimli bir dönemdesiniz ancak bu hafta yakın çevre ilişkilerine dikkat etmeli agresiflikten kaçınmalısınız. Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle bilikte ilişkilerinizde bazı şeylerin netleşememesi sizi tedirgin edip geri çekilmenizi sağlayabilir.

Güneş Koç burcunda ilerliyor bu sizi enerjik yapıyor, iş ve her konuda iradenizi daha net bir şekilde ortaya koyacaksınız uluslararası işler, eğitim ve yurtdışı seyahatleri konusunda olumlu gelişmeler var, hafta sonu da sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla güzel vakit geçireceksiniz.