Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Saylak’ın yönetmenliğini yapacağı Uysallar dizisinin kadrosu yıkılıyor! Kimler var, kimler!

Onur Saylak’ın yönetmenliğini yapacağı Uysallar dizisinin kadrosu yıkılıyor! Kimler var, kimler!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Onur Saylak, oyunculuğu ile olduğu kadar yönetmenliği ile de çok konuşulan bir isim. Çektiği Daha filminin ulusal ve uluslararası ödüller almasının yanı sıra PuhuTV için çekilen Şahsiyet dizisi de sadece Türkiye’de değil yurtdışında da ses getiren bir proje olmuştu.

Ekranda en son Babil dizisinde oynayan Onur Saylak, bu kez kameranın arkasına geçiyor ve yeni ve iddialı bir dizide yönetmenlik yapıyor. Saylak’ın yönettiği ve Hakan Günday’ın senaryosunu yazdığı dizinin ismi Uysallar…

Netflix’te yayınlanacak olan dizinin çekimlerinin başladığını, Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından duyurdu. Sessiz sedasız başlayan çekimlerle birlikte, dizinin oyuncu kadrosu da ortaya çıktı.

Onur Saylak’ın rejisi ve Ay Yapım’ın yapımcılığındaki dizi, şimdiden pek çok kişinin merakla beklediği bir yapım. Dizide, Şahsiyet dizisinde de Saylak’ın birlikte çalıştığı usta oyuncu Haluk Bilginer rol alıyor.

Onur Saylak'ın yönetmenliğini yapacağı Uysallar dizisinin kadrosu yıkılıyor! Kimler var, kimler! 10

Ayrıca, yine usta isimlerden Uğur Yücel de dizinin kadrosunda. Halihazırda Kırmızı Oda’da da konuk oyuncu olan Uğur Yücel, şu sıralar iki dizi arasında mekik dokuyor!

Onur Saylak'ın yönetmenliğini yapacağı Uysallar dizisinin kadrosu yıkılıyor! Kimler var, kimler! 11

Dizinin bir diğer başarılı oyuncusu ise Songül Öden! Oyuncu, pandemi öncesinde Fox TV’deki Bir Aile Hikayesi dizisinin ardından Şeref Bey dizisinde de oynamıştı.

Onur Saylak'ın yönetmenliğini yapacağı Uysallar dizisinin kadrosu yıkılıyor! Kimler var, kimler! 12

Ayrıca Lal isimli tek kişilik oyunuyla da ödüller almıştı. Ancak Covid 19 salgını nedeniyle oyuna ara verilmişti. Bu kez Netflix’in yeni dizisinde kamera karşısına geçiyor Songül Öden.

Dizinin dikkat çeken bir diğer ismi ise Çukur dizisinde 4 sezon oynayan Öner Erkan oldu. Erkan, Çukur’da Selim karakterine hayat veriyordu.

Onur Saylak'ın yönetmenliğini yapacağı Uysallar dizisinin kadrosu yıkılıyor! Kimler var, kimler! 13

Uysallar’ın konusu ise şöyle:

Mimar Oktay Uysal eşi, iki çocuğu ve babasından oluşan ailesinden gizli olarak bir punk hayatı sürmeye başlar. Ancak o sırada ailesi de Oktay’dan gizli kendi dünyalarını kurmanın peşindedir. Uysal ailesinin yalanlarla dolu bir evi, Oktay’ın da inşa etmesi gereken bir hapishanesi vardır. Ailene karşı kendin olabilmek mümkün müdür yoksa herkesin ikinci bir hayata mı ihtiyacı vardır?