Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Onur Seyit Yaran, Kardeşlerim dizisinde değişim geçirmekten çok memnun kaldı!

Onur Seyit Yaran, Kardeşlerim dizisinde değişim geçirmekten çok memnun kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde Doruk karakterine hayat veren Onur Seyit Yaran, son dönemin öne çıkan genç oyuncuları arasında bulunuyor. Asiye karakteri ile Doruk’un aşkları Kardeşlerim dizisinde büyük ilgi gördü. Yaran da bu ilgiden nasibini aldı.

Gençliğin enerjisi ve fit görüntüsü ile dikkat çeken oyuncu, sahnelerde sergilediği performans ile de hayranlarından büyük destek görüyor. Oyuncu, vücudunu fit halde tutmak için neler yaptığı konusunda da önemli bilgiler verdi. Bunun yaşam tarzı ile alakalı olduğuna değinin oyuncu, şunları söyledi:

“En çok dikkat ettiğim şey vücuduma şeker ve un almamaya gayret gösteriyorum. Karbonhidratı çok düşük tutuyorum. Protein ağırlıklı besleniyorum. Pirinç pilavı yiyorum, yulaf yiyorum. Şeker yemediğim için, şekeri sadece meyveden alıyorum, günde 1 tane muz alıyorum. Bu sistemi sürekli yaptığın zaman zaten bir şekilde fite ulaşmış oluyorsun. Bunun özel bir formülü yok. Bunu devamlı yaparsan ulaşıyorsun. Bunu bir hayat tarzı olarak yaşarsan zaten bu beraberinde sağlıklı bir vücudu ve iyi bir görüntüyü getiriyor.”

Doruk karakteri kadar kendisinin de romantik birisi olduğunu anlatan Onur Seyit Yaran, karakterin ilk başlarda kötü çocuk olarak göründüğünü belirtti ve “Her zaman gördüğü kız profilinin dışında bir kız görünce, Asiye ile tanışınca, Asiye7nin rengi ona farklı geldi. Onların hayatına dahil olunca da onlar gibi düşünmeye, konuşmaya başladı. İçindeki iyilik ortaya çıktı. Orada bir karakter dönüşümü de oldu. Onu oynamak da benim için çok keyifli oldu” diye konuştu.

İlk başlarda Doruk karakterinin sinirli ve agresif birisi olduğunu ama onu Asiye’nin değiştirdiğine vurgu yapan genç oyuncu, “Kadınlar hayatımıza giriyorlar ve bizi değiştirip, yumuşatıyorlar herhalde. Biraz öyle oldu” diye konuştu.