Ana sayfa Sosyal Medya Desteğinizi esirgemeyin, bu Onur Seyit Yaran’a çok iyi geliyor!

Desteğinizi esirgemeyin, bu Onur Seyit Yaran’a çok iyi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde Doruk karakterine hayat veren genç oyuncu Onur Seyit Yaran, son dönemde çeşitli dergilere verdiği özel pozlarla sosyal medyada çok konuşuldu. Oyuncu, yakışıklılığı ile genç kızları etkilemeye devam ediyor.

Kardeşlerim dizisiyle birlikte hayran kitlesini de artıran genç oyuncu, instagram’da 2 milyon takipçi sınırın da geçti. Hayran sayısı her geçen gün artan Onur Seyit Yaran, kendisine gösterilen sevgiden ve ilgiden çok memnun.

Yaptığı için bir sonucunun olması, hayranlarından güzel enerjiler gelmesi Onur Seyit Yaran’ı hem çok mutlu ediyor hem de motive olmasını sağlıyor. Dergi çekimlerinde Dizi TV programının sorularını da yanıtlayan Yaran, hayranlarının bu desteğinin ne kadar önemli olduğunu şu sözlerle anlattı:

“Çok mutluyum ve gururluyum tabii ki. Sette bir şeyler yapıyoruz, oyunlar deniyoruz. Bunların karşı tarafa enerjisinin yansıması, insanların sevmesi, beğenmesi çok hoşuma gidiyor, çok gururlandırıyor. Çalışmalarımın karşılığını aldığımı hissediyorum. Onların bana desteği çok büyük motivasyon. Desteklerini esirgemesinler. Hepsini çok seviyorum, hepsine çok teşekkür ederim.”

Cem Talu’nun objektifine pozlar da veren oyuncu, hayranlarından da büyük bir ilgi görmüştü. Instagram’da özel pozlarını paylaşan Yaran’a 600 binden fazla beğeni yapıldı ve hayranları “Alev aldı buralar” yorumları yapmıştı.

Onur Seyit Yaran pozitif yorumlardan çok memnun kalıyor ve hayranlarının desteklerinden de olumlu yönde etkileniyor. Oyuncu, röportajında bu desteğin devam etmesini diledi.