Ana sayfa Sosyal Medya Onur Tuna’nın Mucize Doktor’dan ayrılan Reha Özcan’a vedası bir gerçeği ortaya çıkardı!

Onur Tuna’nın Mucize Doktor’dan ayrılan Reha Özcan’a vedası bir gerçeği ortaya çıkardı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor’un son bölümünde yaşanan ayrılık, izleyiciyi çok üzmüştü. Dizinin gülen yüzü, Ali Vefa’nın babası gibi sevdiği, onu koruyan kollayan, herkesi sevgisiyle sarıp sarmalayan Adil Hoca, artık dizide yok! Ali Vefa’nın onun kurtarmak için çırpındığı ama öldüğü o sahne de haftaya damgasını vurmuştu.

Usta oyuncu Reha Özcan, Adil Hoca karakteri ile yine gönülleri fethetti. Rol aldığı yapımlardaki performansıyla herkesin takdirini kazanan oyuncunun diziye vedası hüzünlü oldu.

Kimse Adil Hoca’nın gitmesini istemese de bir süre önce Reha Özcan’ın diziden ayrılacağı öğrenilmişti. Ancak trajik bir ölümle ayrılması da beklenmiyordu.

Hastanede iki aile arasında çıkan silahlı kavga sırasında bir kurşun gelip Adil Hoca’yı buldu. Ali Vefa, onu kurtarmak için çok çabaladı ama olmadı!

Reha Özcan’ın diziden ayrılmasının ardından Ferman karakterini oynayan Onur Tuna’dan usta oyuncuya bir mesaj geldi. Tuna’nın kafasına taktığı peruk ise büyük dikkat çekti.

Onur Tuna'nın Mucize Doktor'dan ayrılan Reha Özcan'a vedası bir gerçeği ortaya çıkardı! 9

Tuna instagram sayfasından “Büyüyünce Reha Özcan olacağım. Yaptığı her abilik için, yaşımıza aldırmadan her seferinde bize içten güldüğü için ona ne kadar teşekkür etsem az. Birikenler baki. Güzelliklere kaçacağız Reha Abim” notunu yazdı.

Onur Tuna’nın fotoğrafı ile birlikte Reha Özcan’ın dizide peruk taktığı da öğrenilmiş oldu! Zira Adil Hoca’nın saçları, bu kez Onur Tuna’nın kafasındaydı!

Onur Tuna'nın Mucize Doktor'dan ayrılan Reha Özcan'a vedası bir gerçeği ortaya çıkardı! 10

Bu mesaja yanıt veren Reha Özcan ise Onur Tuna’nın bu sözlerine karşılık “Kardeşim Onur, büyüyünce ben de Adil olacağım inşallah… Çok keyifle ve gururla çalıştım. Biriktirdiklerimiz hep yaşayacak…” mesajını gönderdi.

Onur Tuna'nın Mucize Doktor'dan ayrılan Reha Özcan'a vedası bir gerçeği ortaya çıkardı! 11

Bu arada Reha Özcan, YouTube kanalından diziye vedasını da şu sözlerle yaptı:

“Adil olmak çok zor özellikle bu tencere dipli dünyada. Ben bir Ali’ye tutuldum onun hayat bulması için çok sevdim onu. Adil öldü ama şimdi sıra sizde. İhtiyacınız olan sevgiyi Adil olup attırın birbirinize çünkü bu dünyada siz de dahil olmak üzere bir çok Ali var. Yardımlaşma saygının en temel kuralı. Dünyayı iyilik kurtarır. Hep birlikte iyiliğe kaçalım.Bana gösterdiğiniz teveccühe minnettarım. ‘Mucize Doktor’da bu karakteri oynamama vesile olan herkese çok teşekkür ederim. Muhteşem bir ekipten ayrılmanın hüznü içinde olsam da yarın çok güzel bir gün olacak. Yeni bir karakterin dünyasında buluşmak üzere şimdilik hoşçakalın.”