Ana sayfa Dizi Haberleri Şahane Hayatım dizisi yavaş yavaş izleyici kaybetmeye devam ediyor!

Şahane Hayatım dizisi yavaş yavaş izleyici kaybetmeye devam ediyor!

tarafından ker_def

Onur Tuna ile Hilal Altınbilek ikilisinin başrolünde yer aldığı Şahane Hayatım dizisi, bu sezon iyi başlayan projelerden birisiydi. Fox TV ekranında çarşamba akşamları yayınlanmaya devam edilen dizinin 7. bölümü de geride kaldı. Kuruluş Osman ve Dilek Taşı dizilerinin yanı sıra Sandık Kokusu’nun da reyting rekabetine katılması Şahane Hayatım için iyi bir sonuç vermedi.

Güçlü dram hikayesi ve etkileyici oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizi, önceki haftalarda çok iyi reytingler elde ederken, yavaş yavaş bir düşüş de gözlemleniyor. 7. bölümde sadece tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üzerinde reyting elde edebilen dizi günü de altıncı olarak tamamladı. AB grubunda beşincilik elde eden ve ABC1’de ise dokuzuncu sırada yer alan projenin Sandık Kokusu’nun güçlü çıkışından olumsuz etkilendiği gözüküyor.

Şahane Hayatım dizisi reytinglerde kayıp yaşamış olsa da kendi izleyici kitlesini kısa sürede oluşturma yolunda büyük adımlar attı. Bu kitlenin desteği ile dizinin çarşamba rekabetinde güçlü bir şekilde rakipleri ile mücadele etmesi bekleniyor.