Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Tuna’nın nefes kesen yeni dizisi Mahkum, afişiyle büyüledi!

Onur Tuna’nın nefes kesen yeni dizisi Mahkum, afişiyle büyüledi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV nefes kesen bir hikayeyi ekrana getirmeye hazırlanıyor. Son dönemin çok sevilen oyuncularından Onur Tuna’nın başrolünde yer aldığı Mahkum dizisinin afişi, diziyi merakla bekleyenleri büyüledi.

Mahkum’un ilk bölümü 14 Aralık Salı günü ekrana gelecek. Yani Evlilik Hakkında Her Şey dizisiyle aynı akşam. Mahkum’un ikinci bölümü ise 16 Aralık Perşembe akşamı izleyiciyle buluşacak. İlk kez Fox TV’nin deneyeceği bu yöntemin sebebi, Evlilik Hakkında Her Şey dizisindeki koronavirüs krizi.

Başrolünde Onur Tuna’nın yer aldığı dizide İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Hayal Köseoğlu ve Melike İpek Yalova da yer alıyor. Hacıoğlu Mahkum dizisinde oldukça zor bir rolü canlandıracak. Birbirinden zıt ikiz kardeşleri canlandıracak olan Hacıoğlu’nun performansı büyük bir merakla bekleniyor.

Onur Tuna’nın nefes kesen yeni dizisi Mahkum, afişiyle büyüledi! 7

Mahkum’un şu ana kadar yayınlanan tanıtım ve afişleri, izleyiciyi nefes kesen bir hikayenin beklediğinin ilk işaretçileri. Daha önce bir afişi paylaşılan dizinin yeni bir afişi daha izleyicinin karşısına çıktı. Her iki afiş de yaratıcılıklarıyla izleyicilerden tam not aldı.

Mahkum dizisinde idealist bir Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut’un hikayesi anlatılacak. Fırat Bulut bir sabah uyandığında kendini cezaevinde bulur. Hiçbir şey hatırlamıyordur ve eşiyle kızını öldürmekten yargılanıyordur… Hapsedilmesinden önce araştırdığı en son dava, ülkenin en önde gelen ailelerinden olan Yesari’lerin halefleri olan ikiz kardeşlerden, Barış Yesari’nin davasıdır… Kendisine kurulan komployla bu çıkmaza düşen Fırat, masumiyetini kanıtlayabilecek midir?

MF Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk’ün oturuyor. Senaryosu ise Uğur Güneş tarafından kaleme alınıyor.