Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Çiçek Deniz evleniyor! Oyuncunun yüzüğünü görenler küçük dilini yuttu!..

Dilan Çiçek Deniz evleniyor! Oyuncunun yüzüğünü görenler küçük dilini yuttu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’da canlandırdığı Sena karakteriyle geniş bir kitle tarafınfan tanınan oyuncu Dilan Çiçek Deniz en son yine Show TV’nin Alev Alev dizisinde, Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Berker Güven gibi isimlerle baş rolü paylaşmıştı.

Bir süredir İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson ile aşk yaşayan ve sevgilisiyle fotoğraflarını sık sık instagram hesabından takipçileriyle paylaşan oyuncu, evleneceğinin müjdesini de yine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla verdi.

Zafer işareti yaparak yüzüğünü paylaşan oyuncu paylaşımına, ‘Evet dedim”anlamına gelen. I said yes’ yazdı. Dilan Çiçek Deniz sevgilisinden Boğaz Köprüsü’nde sürpriz bir evlilik teklifi aldı.

Dilan Çiçek Deniz evleniyor! Oyuncunun yüzüğünü görenler küçük dilini yuttu!.. 7

‘Evet’ yanıtını vererek Saevarsson ile hayatını birleştirme kararı alan ünlü oyuncu, “Çok hazırlıksız yakalandım. Çok mutluyum, hala şoktayım. Köprü üstünde evlilik teklifi yapmasının nedeni; benim Asya’da, onun Avrupa’da olması. Onun için böyle bir sürpriz yapmış” şeklinde konuştu.

Oyuncunun yüzüğü göz kamaştırırken, Dilan Çiçek Deniz’in instagram paylaşımının altına ünlü isimler ve hayranları tarafından pek çok tebrik mesajı içeren yorum yapıldı. Çift, evlilik tarihinin ise henüz belirsiz olduğunu söyledi.

Dilan Çiçek Deniz geçtiğimiz günlerde bir dergiye verdiği röportajda, Thor Saevarsson ile ilişkisi hakkında  konuşarak, ilk kez doğru biriyle tanıştığını söylemişti.