Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde büyük şok, ayrılanlara yenileri ekleniyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde büyük şok, ayrılanlara yenileri ekleniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dördüncü sezonu atv ekranında devam etmekte olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi çok başarılı bir yapım olarak yıllardır ekranda yer alıyor…

Dizi ilk başladığı günden bu yana büyük değişimler geçirdi. İlk başladığında Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık başrollerde yer almıştı. Şimdi ise bu isimlerden sadece Hilal Altınbilek ana kadroda yer alıyor…

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden başrol dışında yan rollerdeki oyuncular arasında da çok önemli ayrılıklar yaşandı. Esra Dermancıoğlu, Melike İpek Yalova, Selin Genç, Hande Soral gibi isimler bir bir diziye veda ettiler. Hikayesi bu ayrılıklar nedeniyle çok değişen dizi için yine ayrılık sesleri geliyor.

Kulislere yansıyan bilgilere göre dizinin hikayesine bazı karakterlerin veda etmesi gündeme geldi. Bu karakterlerin kim olacağı merak konusu oldu. Züleyha karakterini canlandıran Hilal Altınbilek’in son bölümde vurulması ve hastanede yaşam mücadelesi vermesi de izleyicileri fazlasıyla meraklandırdı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde büyük şok, ayrılanlara yenileri ekleniyor! 7

Hilal Altınbilek, İstanbul’da sevgilisi Metin Hara ile görüntülendiğinde yaptığı açıklamada işin yoğun tempoda devam edeceğini söylemişti. Oyuncunun ayrılması gibi bir beklenti yok ama daha önce 4 başrol oyuncusu peş peşe hikayeden çıktığı için izleyenler bir hayli endişelendi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın aldığı duyumlar kadrodan yeni ayrılıkları olabileceği yönünde ve bu isimlerin kimler olacağı konusu da merak edilmeye başlandı. Ayrıca hikayeye bir usta isim daha katıldı.

İbrahim Çelikkol ve Erkan Bektaş’ın dördüncü sezona güç verdiği dizinin kadrosunda artık Altan Gördüm de yer alacak.

Hikayede 3 sezon yer alan Vahide Perçin’in eski kocası olan Altan Gördüm, tiyatromuzun da duayen isimlerinden birisi olarak kabul ediliyor. Sürpriz bir rolde yer alacak olan oyuncu heyecanla bekleniyor.