Ana sayfa Dizi Haberleri Organize İşler dizisi hangi kanalda kaldı? Yılmaz Erdoğan’ın yeni anlaşması izleyicilere yaradı!

Organize İşler dizisi hangi kanalda kaldı? Yılmaz Erdoğan’ın yeni anlaşması izleyicilere yaradı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu ve yazar Yılmaz Erdoğan, Organize İşler isimli sinema filminin iki versiyonunu çekti ve izleyiciler de projeyi çok beğendi. Muğla’da kurduğu çiftlikte yaşayan ve zaman zaman İstanbul’a gelerek etkinliklere katılan Yılmaz Erdoğan, geçtiğimiz hafta kameralar karşısına çıkmış ve yeni bir dizi projesi için çalışmaları başlattığını duyurmuştu.

Yılmaz Erdoğan’ın bu yeni dizi projesi Organize İşler’in dizi versiyonu olacak. Projede daha önce yer alan bazı isimlere de dizide yer vermesi beklenen Yılmaz Erdoğan, şu sıralarda senaryo yazımı aşamasında olduğunu söyledi.

Yılmaz Erdoğan’ın Organize İşler dizisini önce 8-10 bölümlük bir proje olarak düşünmesine rağmen, bu konuda yeni gelişmeler var. Öncelikle Organize İşler isimli dizinin tek sezonluk bir proje olmayacağı ortaya çıktı.

Çünkü Yılmaz Erdoğan’ın Disney Plus’un Türkiye sorumluları ile görüştüğü ve platforma çeşitli projeler yapmak üzere de büyük bir anlaşmaya vardığı ortaya çıktı.

Organize İşler dizisi hangi kanalda kaldı? Yılmaz Erdoğan'ın yeni anlaşması izleyicilere yaradı! 7

Organize İşler projesinin dizi versiyonunun 3 sezon sürmesi planlanıyor. Bu durum diziyi bekleyen hayranları çok memnun edecek. Sinemada iki versiyonu yayınlanan Organize İşler büyük ilgi çekmiş ve milyonlarca kişiyi güldüren bir yapım olarak akıllarda kalmıştı.

Yılmaz Erdoğan’ın Disney Plus ile yaptığı anlaşmanın içinde 2 sinema filmi yapma konusunun da yer aldığı ortaya çıktı.

Uluslararası bir platform olan Disyney Plus, yaz ayında Türkiye ile birlikte 44 ülkede daha yayınlarına başlayacak. Ancak Türkiye’nin özelliği, özgün içerikleri ile dünya dizi piyasasını etkilemesi noktasında çok daha özel olacak.

Şu ana kadar birçok ünlü isim ile anlaşmalar yapan Disney Plus’un Yılmaz Erdoğan’ın Organize İşler dizi projesini de kendisine çekmesi, çok önemli bir adım olarak görülüyor.