Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül’ün yeni kararı, hayranlarını çok heyecanlandırdı!

Neslihan Atagül’ün yeni kararı, hayranlarını çok heyecanlandırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, tam 1 yıl önce dizi setlerine ara verdi. Yaşadığı geçirgen bağırsak sendromu hastalığı nedeniyle artık sete çıkamayacak duruma gelene kadar Sefirin Kızı dizisi için emek veren oyuncu, bedeni yeterli gelmeyince de veda etmek durumunda kalmıştı.

1 yıllık süre içinde sağlığına yeniden kavuşan, biraz kilo alan ve yeniden işe dönme kararı veren Neslihan Atagül, son anlaşmasıyla da hayranlarını çok memnun etti. Yeni sezonda Star TV ekranında yayınlanacak olan Gecenin Ucunda isimli dizinin başrol kadın oyuncusu Neslihan Atagül oldu.

Kadir Doğulu’nun da Alim Yapım isimli şirketi ile birlikte bu dizinin yapım ortaklarından birisi olması ise bir başka sürpriz oldu. Ünlü ikili aynı projeye hem yapım ortağı hem de başrol oyuncusu olarak destek verecek ve yeni sezonda da çok konuşulacak.

Neslihan Atagül hayranları yaşanan bu gelişmelerden son derece memnun. Oyuncunun yeniden setlere çıkma kararı büyük sevinçle karşılandı. Peride Celal’in 1960 yılında yazdığı hikayeden yola çıkan senaristler Gecenin Ucunda dizisinin senaryosunu yazmaya başladı.

Neslihan Atagül'ün yeni kararı, hayranlarını çok heyecanlandırdı! 7

Dizinin ön hazırlıkları yapılıyor ve çekimlerin de yaz ayları içinde başlaması bekleniyor. Neslihan Atagül, özellikle kadın hayranlarına da bir sürpriz yapacak.

Hikaye güçlü bir kadın karakterinin yaşadıklarını anlatacak ve Macide karakteri birçok kadın izleyiciyi ekran başında farklı duygulara sürükleyecek.

Macide, aşka sırtını çevirip kendisine ve çocuğuna yeni bir hayat yaratıp insanca bir dünyaya kavuşmak isteyen bir kadın. Ancak bu amacına ulaşabilecek mi? Yazar Peride Celal’in “Bu roman yazdığım en güzel aşk romanıdır” sözleri de dizinin konusu hakkında bir fikir verebilir.

Bir kadın hikayesi, bir kadının arzu ve çelişkilerinin öyküsü olarak tanımlanabilecek olan Gecenin Ucunda isimli dizinin diğer oyuncuları da merakla bekleniyor.