Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burcu Özberk, Aşk Mantık İntikam sonrasına hazırlanıyor!

Burcu Özberk, Aşk Mantık İntikam sonrasına hazırlanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Mantık İntikam dizisinin son sahneleri çekiliyor ve ekip yakında sete veda edecek… Çekimlerin sonuna yaklaştıklarını söyleyen Burcu Özberk, güzel bir iş yaptıklarını söyledi. Oyuncuya, bu dizinin ardından neler yapacağı ile ilgili planları soruldu.

Haziran ayından bu yana sette yoğun şekilde çalışmakta olan Burcu Özberk, çekimler bitince 2-3 hafta tatil yapacak. Uzakdoğu’ya gitmeyi planlayan oyuncu, net olarak nerede tatil yapacağını söylemedi. Oyuncu, ayrıca yıllar önce Ankara’da oynadığı tiyatro sahnelerine yeniden dönmeyi de arzu ediyor. Aydınlıkevler isimli oyunu seyreden Burcu Özberk, yeniden sahnelere dönmeyi çok arzu ettiğini söyledi. Oyuncu, diziden sonra tiyatro çalışmalına da başlayabilir.

Burcu Özberk, “İş bitiyor, iş bitirirken biraz tatil programı, çok fazla bir şey yapmıyorum. 2-3 haftam belli. Uzakdoğu’ya geçeceğim” diye konuştu. Yeni proje teklifleri almaya başlayan oyuncu, görüşmelerini başlattı.

Hayranlarına yakında yeni bir projede olabileceği mesajını da veren Burcu Özberk, “Projeler var, bir şeyler var. Konuştuğumuz şeyler var” dedi. Oyuncu henüz yeni bir projesi netleşmemiş olsa da, iyi bir iş gelirse yeniden sete çıkacağını da ortaya koydu.

Murat Kazancıoğlu ile aşk yaşadığı iddialarını yalanlayan Burcu Özberk, sadece normal bir arkadaşı olduğunu söyledi. Hayatında birisi olmadığını belirten oyuncu, “Saklayacak bir şeyim yok. Yazdığınız isimler de hepsi benim için çok değerli ve sevdiğim insanlar” diyerek aşk iddialarının hepsini yalanladı.

Aşk Mantık İntikam dizisindeki partneri İlhan Şen ile aşk yaşadığı iddiası da ortaya atılan oyuncu, bunun da doğru olmadığını daha önceki açıklamalarında ifade etmişti.