Ana sayfa Dizi Haberleri Organize İşler dizisini heyecanla bekleyenlere Yılmaz Erdoğan üst üste müjdeler verdi!

Organize İşler dizisini heyecanla bekleyenlere Yılmaz Erdoğan üst üste müjdeler verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yılmaz Erdoğan, 2023 yılında hayranlarına yeni bir dizi sürprizi yapacak. Geçen yıl ortaya çıkan Organize İşler filminin dizi versiyonu için çalışmalar hız kazandı.

Yılmaz Erdoğan sonbahar dönemine senaryoyu yetiştirmeye çaba harcamış ama aksamalar yaşanmıştı. Bu zaman aksamaları da projenin biraz ileri bir tarihe ertelenmesine neden oldu. Disney Plus’ta ekrana gelecek olan Organize İşler isimli dizi projesinde, filmde yer alan oyunculardan önemli bir bölümünün de yer alması bekleniyor.

Yılmaz Erdoğan, Organize İşler dizisi için önemli bilgiler verdi. Usta oyuncu, “Organize İşler’de Ezgi (Mola) yok ama Kıvanç (Tatlıtuğ) var. Oyuncu trafiğinden dolayı bir erteleme oldu. Ben senaryoyu bitirdim, BKM’ye de verdim” açıklamasını yaptı.

Yılmaz Erdoğan söz verdiği üzere 2023 yılında 8 bölümlük dizinin senaryosunu teslim ettiğini ifade ederek bir müjde de vermiş oldu. Böylelikle senaryo konusu aşıldı ve şimdi de oyuncuları ayarlanması konusuna geçildi.

Organize İşler dizisini heyecanla bekleyenlere Yılmaz Erdoğan üst üste müjdeler verdi! 7

Ezgi Mola’nın yer almayacağı ama Kıvanç Tatlıtuğ’un kadroda bulunacağı 8 bölümlük dijital dizi için Yılmaz Erdoğan şu ifadeyi kullandı: “Aslında 4 tane Organize İşler filmi yazmış oldum. 2 senedir sokağa çıkmıyorum, yazıyorum.”

Çok fazla dizinin çekimlerinin devam etmesi nedeniyle oyuncu ayarlamalarında sorunlar yaşandığını anlatan Yılmaz Erdoğan, “Castı bir araya getirmek, başlatmak, biraz zor. Herkes de çok meşgul isimler. Ama yolunda gidiyor, güzel olacak” dedi.

Organize İşler filminin en önemli oyuncularının dizide de yer alacağını belirten Yılmaz Erdoğan, böylelikle merakla bekleyen hayranlara bir müjde daha vermiş oldu.