Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Oya Başar, genç oyuncuları tiyatroya çağırdı, diziler için de güzel bir mesaj verdi!

Oya Başar, genç oyuncuları tiyatroya çağırdı, diziler için de güzel bir mesaj verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Oya Başar, bir ara sağlık sorunları yaşamış ve ameliyat olmuştu. Sağlığının düzeldiğini belirten oyuncu, tiyatro oyununda yer aldığını söyledi. Plastik Aşklar isimli bir oyunda 3 yıldır devam ettiğini anlatan Oya Başar, sahneye çıkmaktan büyük keyif aldığını söyledi.

Usta oyuncu, tiyatro yapmanın kendisi için çok önemli olduğunu belirtti ve “Sahnede olmak gerçekten bize güzellik katıyor, güç katıyor. Biz tiyatroda pillerimizi şarj ediyoruz. Benim için çok güzel bir şey” diye konuştu.

Genç oyuncuların tiyatroya ilgisinin son dönemde artmasının güzel bir gelişme olduğunu anlatan Oya Başar, tüm genç oyunculara sahne deneyimi yaşamaları yönünde bir tavsiyede bulundu.

Dizilerin reyting nedeniyle kısa sürede yayından kaldırılması da bazı genç oyuncuları tiyatroya itti. Bu süreci değerlendiren Oya Başar, “Zaman zaman böyle bir rüzgar eser. Yıllar önce bir kez daha olmuştu. Herkes tiyatro yapmaya başlar. Ne güzel, tiyatro yapsınlar. Olanlar durur, olmayanlar elenir” ifadesini kullandı.

Popülerliğin değil sanatçı olmanın önemine değinen Oya Başar, herkesin popüler olabileceğini de hatırlattı. Kalıcı olmanın ve gerçekten bir sanatçı olmanın farklı bir durum olduğunun altını çizen Oya Başar, pandemi döneminde dizi teklifleri aldığını ama yer almak istemediğini söyledi.

Oya Başar, “Cesaret edip başlayamadım. Korktum, hastalanırım diye. Ama bundan sonra değerlendireceğim” dedi. Oyuncu, kendisi için hikayenin önemli olduğunu ve buna göre projeleri değerlendirdiğini de sözlerine ekledi.