Ana sayfa Sosyal Medya Gizem Güneş, atv dizisinde sadece başrol değil aynı zamanda bir kahraman olacak!

Gizem Güneş, atv dizisinde sadece başrol değil aynı zamanda bir kahraman olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Gizem Güneş, Kuzey Yıldızı dizisinde canlandırdığı Feride karakteri ile çok dikkat çekmişti. Oyuncu, başarılı performansı sayesinde atv’nin yeni dizisinden başrol teklifi aldı.

Yunus Emre Yıldırımer ile birlikte Adı Sevgi isimli dizinin başrolünde yer alan Gizem Güneş, hayranlarını gururlandıracak bir rolle geliyor… Yeni rolünde Elif Türkkan isimli bir öğretmeni canlandıracak olan genç oyuncu, toplumsal sorunlara işaret edecek bu rolle hayranlarını çok etkileyecek.

Gizem Güneş’in canlandıracağı Elif öğretmen, Türkiye’nin en büyük sorunlarından olan çocuk yaşta evliliğe karşı da toplumsal bir mesaj vererek, milyonlarca izleyicileri etkileyecek.

Genç oyuncu, bu rolüyle birlikte kariyerinde de en önemli adımlardan birisini atmış oldu. Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, Gizem Güneş’e verilen bu rolün anlamını şu sözlerle ifade etti:

“Dizi, gerçek yaşamla paralel gelişen içeriğinde öğrencileri için her şeyi göze alıp onları yanlışlara sürükleyenlere karşı durma cesareti gösteren genç bir öğretmeni ön plana çıkartıyor. Eğitimden kopartılarak çocuk yaşta evliliğe sürüklenen kızlarımızın acı gerçeğini toplum bilincine yerleştirmek istercesine yaratılan Elif Öğretmen karakterinin bu noktada çok sözü olduğu muhakkak.”

Gizem Güneş, atv dizisinde sadece başrol değil aynı zamanda bir kahraman olacak! 93

Öğretmenlik mesleğine güçlü bir anlam yükleyecek olan Elif karakteri, bu mesleğin sadece eğim ve sınav odaklı olmadığını, tam tersine toplumsal bir görevi bulunduğunu yayacak.

Adı Sevgi isimli yeni atv dizisindeki bu güçlü mesajların milyonlarca dizi izleyicisine aktarılması noktasında da Gizem Güneş ve Yunus Emre Yıldırımer’in oyunculuk performansları büyük önem taşıyor…

Anibal Güleroğlu, bu karakteri toplumsal etkisini şu sözlerle anlattı: “Göründüğü kadarıyla vurucu söylemleriyle akıllara kazınma potansiyelindeki Elif Öğretmen toplumda bir şeyleri değiştirmek için duyarsızlıktan silkinip cesaretle karşı koymak gerektiğini hatırlatma görevini üstlenmiş gibi durmakta.”

Öğretmenlere örnek olması da beklenen Adı Sevgi dizisinde Gizem Güneş, vereceği toplumsal mesajlar ile akıllara yazılacaktır.