Ana sayfa Sosyal Medya Oya Başar ve Levent Kırca’nın kızı Ayşe Kırca geri dönüyor! Sol Yanım dizisindeki Yasemin’den sonra işte yeni dizi!

Oya Başar ve Levent Kırca’nın kızı Ayşe Kırca geri dönüyor! Sol Yanım dizisindeki Yasemin’den sonra işte yeni dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1994 yılında dünyaya gelen Ayşe Kırca, oyunculuk macerasının henüz başlarında bulunuyor. Bir iki küçük projenin ardından 2020-2021 sezonunda Sol Yanım isimli dizide Yasemin karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkan Ayşe Kırca, dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Türk tiyatrosunun ve sinema dünyasının en önemli isimlerinden olan Levent Kırca ile Oya Başar’ın kızı Ayşe Kırca, anne ve babasının izinden gitmeye kararlı. Ayşe Kırca, Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli yeni dizi ile birlikte kariyerine devam edecek.

Oya Başar ve Levent Kırca'nın kızı Ayşe Kırca geri dönüyor! Sol Yanım dizisindeki Yasemin'den sonra işte yeni dizi! 8

12 bölüm süren Son Yanım dizisinin erken final yapması birçok genç oyuncu gibi Ayşe Kırca açısından da büyük bir kayıp olarak nitelendirilebilir. Bu dizinin ardından bir süre setlerde yer almayan Ayşe Kırca, kendisine yeni ve çok etkili olması beklenen bir dizi buldu.

Ertan Saban, Devrim Özkan ve Özge Özberk’in başrollerinde yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli Show TV dizisinde Ayşe Kırca da ekrandaki yerini alacak. Genç oyuncu bir öğretmen karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Oya Başar ve Levent Kırca'nın kızı Ayşe Kırca geri dönüyor! Sol Yanım dizisindeki Yasemin'den sonra işte yeni dizi! 9

Ayşe Kırca, idealist bir rehber öğretmen olarak Karabayır Lisesi’nde öne çıkan karakterlerden birisini canlandıracak. Oyuncu, “Bomba gibi bir dizi geliyor” diyerek de çok iddialı bir ifadede bulundu.

Ayşe Kırca, “Gençlik draması diyelim. Gerçekten bomba gibi bir iş. Herkesin çok beğeneceğini düşünüyorum” diye konuştu.

Canlandırdığı karakterin idealist olduğunun altını çizen Ayşe Kırca, “Genel olarak bütün ahenk çok güzel” dedi.

Gani Müjde’nin senaryosunu yazdığı yeni dizi tam bir ters köşe olarak nitelendiriliyor ve çok da başarılı olması bekleniyor.