Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız, Yargı ve Sadakatsiz yetmedi, Kanal D’nin entrika ve dram dizilerine bir yenisi katıldı!

Camdaki Kız, Yargı ve Sadakatsiz yetmedi, Kanal D’nin entrika ve dram dizilerine bir yenisi katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Sadakatsiz, Camdaki Kız ve Yargı dizileri entrikası bol hikayeler barındırıyor… Bu 3 dizi de yoğun bir ilgi görüyor ve milyonlarca izleyiciyi Kanal D ekranına taşıyor.

Her türlü dramı ve entrikayı bulabileceğiniz Kanal D dizilerine bir yenisi daha eklendi… Salı akşamları yayınlanmaya başlanan Üç Kız Kardeş dizisinin ilk bölümüyle ilgili yapılan yorumlarda da dizinin Kanal D’nin bu sezonki politikasına uygun bir yapım olduğu şeklindeydi… Sosyal medyada çok çeşitli yorumlar paylaşılırken, İclal Aydın’ın çok satan aynı isimli romanından uyarlanan dizinin entrika dolu olması izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

Camdaki Kız, Yargı ve Sadakatsiz yetmedi, Kanal D'nin entrika ve dram dizilerine bir yenisi katıldı! 7

Televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu da instagram hesabından yaptığı yorumda dizi için “Her türlü dram ve entrika bulunur” ifadesini kullandı. Sina Koloğlu, özellikle tüm kişiler kategorisinde dizinin yükselebileceği düşüncesini de paylaştı.

Sina Koloğlu, Üç Kız Kardeş ile ilgili yorumunda şu ifadelere yer verdi: “‘Üç Kız Kardeş’ için söylenecek; ‘itina ile dram ve entrika işlenir’. Özellikle total izleyicide karşılığı olacağı kanaatindeyim.”

Türk dizilerinin yoğun ilgi gördüğü Latin Amerika ülkelerinde de Üç Kız Kardeş’in iyi sonuçlar alabileceği değerlendirmesinde bulunan Sina Koloğlu, bir de İspanya’da da yayınlanması durumunda dizinin büyük ses getirebileceğini vurguladı.