Ana sayfa Sosyal Medya Öykü Gürman yine yaktı geçti; sempati onda ses onda hem de vefalı!

Öykü Gürman yine yaktı geçti; sempati onda ses onda hem de vefalı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Sen Anlat Karadeniz dizisinin Asiye’si olarak dikkatleri üzerine çekmekte olan ünlü oyuncu Öykü Gürman, Pazar günü Vadi Açıkhava’da hayranları ile buluşmuş ve hem sesi hem de sahnesiyle müthiş bir rüzgar estirmişti.

Gürman, bu konserin sahne arkasında yaşananları ve sahnedeki şovunu yansıtan video paylaşımı ile hayranlarını bir kez daha mest etti.

Gürman, birkaç gündür giydiği kıyafetleri instagram hesabından sergilemekteydi. Takipçileri tarafından övgülere boğulan oyuncu, sahne arkasında yaşananları da gösteren yeni videosuyla da beğenileri topladı.

Gürman,”Bu kadar zaman sonra ilk İstanbul konseri! Bitmek tükenmek bilmeyen enerjiniz, motivasyonunuz, çalışkanlığınız, işinize olan sevginiz, sorumluluğunuz, hassasiyetiniz, titizliğiniz, harika bir sahne, muhteşem bir hazırlık ekibi, ses, ışık, sahne arkası, önü, tüm müzisyen arkadaşlarım ve her zaman gönülden gönüle bir bağ kurduğum dinleyenlerimmm … İyi ki varsınız, beni çok mutlu ettiniz. Daha nice beraber söylenecek güzel şarkılara…” diyerek teşekkürlerini sundu.

İşte o video: