Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Öykü Karayel çok sevilen Bir Başkadır dizisi için kötü haberi verdi!

Öykü Karayel çok sevilen Bir Başkadır dizisi için kötü haberi verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Öykü Karayel 3 yıllık aranın ardından yeniden televizyon dizilerine dönüş yapıyor. StarTV için hazırlanan Kaderimin Oyunu isimli dizide Akın Akınözü ile Sarp Apak da erkek başroller olarak yer alıyor.

Netflix’te yayınlanan Bir Başkadır isimli dizideki performansı ile büyük övgü alan oyuncu, hayranlarından sosyal medyada birçok iltifat almıştı. Fatih Artman da dizide başrolde yer alan bir başka isimdi. Bir Başkadır hayranları ikinci sezon müjdesi beklerken kötü haberi Öykü Karayel verdi.

Magazin Gazetecileri Derneği’nin düzenlediği ‘25. Altın Objektif Ödülleri’ sahiplerine verildi. Bir Başkadır dizisi adına Fatih Artman ile Öykü Kareyel etkinliğe katıldı. Yılın Dijital Platform Dizisi ödülünü Bir Başkadır aldı. Öykü Karayel ise, ‘Yılın Dijital Platform Kadın Oyuncusu’ ödülüne sahip oldu. Fatih Artman da aynı ödülün erkek oyuncusu olarak ödüllendirildi.

Öykü Karayel çok sevilen Bir Başkadır dizisi için kötü haberi verdi! 7

Geçen sezon Menajerimi Ara’da izlediğimiz Fatih Artman, “Özel bir işti Bir Başkadır. O yüzden karşılığını görmek de çok mutlu ediyor. Öykü ile ben de kendi adımıza ödül aldığımız için çok mutluyuz” diye konuştu. Fatih Artman, özel bir proje olan dizinin seyirciden iyi geri dönüşler almasının kendilerini çok memnun ettiğini belirtti.

Öykü Kareyel, çok keyif alarak yaptığı bir iş olduğunu belirtti. Oyuncu ekip arkadaşları ile de aile gibi olduklarını vurguladı ve şöyle devam etti: “Onun ödüllendirilmesi çok gurur verici bir şey. Çok güzel geri dönüşler geldi. Yakın çevremiz özellikle çok beğendiklerini dile getirdi. Güzel geri dönüşler aldık.”

Dizinin ikinci sezonu sorulunca ise her iki oyuncu da devam etmeyeceğini belirterek heyecanla bekleyenlerin umutlarını bitirdi.

Öykü Karayel, “Çok emin söylemeyim ama şu an için devam bilgisi yok bizde” diye konuştu.

Yeni bir temponun içine gireceğini belirten Öykü Karayel, Star TV’de yayınlanacak Kaderimin Oyunu dizisiyle televizyona güçlü bir dönüş yapacak.