Ana sayfa Dizi Haberleri Öyle bir kadro kurdular ki, Hakim dizisini izlemek için birçok nedeniniz var!

Öyle bir kadro kurdular ki, Hakim dizisini izlemek için birçok nedeniniz var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hakim dizisi atv ekranında yayınlanacak ve bir hukuk temalı dizi daha izleyicilerin karşısına çıkartılacak. Yeni dizinin en dikkat çeken özelliği ise Your Honor isimli ünlü diziden uyarlama olması… Yıllarca mesleğini en iyi şekilde yapan bir hakimin, oğlu suça karışınca vicdanı ile aklı arasında kalma hikayesini izleyeceksiniz.

Hakim dizisinin ilk fragmanını yayınlayan atv, dizi hayranlarına hukuk temalı çok etkili bir sürpriz yapacağını göstermişti. Özellikle de başrolde Erdal Beşikçioğlu’nun yer alacak olması dizinin daha da çok dikkat çekmesini sağladı. Kadın başrol olarak ise Ebru Özkan ile anlaşıldı ve ünlü oyuncunun hayranları da bu işe çok sevindi.

Sonrasında ise üst üste önemli oyuncular kadroya dahil oldu. Son dönemin hakkında en çok konuşulan kadın oyuncularından İlayda Alişan, diziden gelen teklifi kabul etti. Ancak son anda genç oyuncunun rolü Eslem Akar’a verildi… İlayda Alişan’ın da projede yer almayacağı ortaya çıktı.

Öyle bir kadro kurdular ki, Hakim dizisini izlemek için birçok nedeniniz var! 9

Çukur dizisindeki Akın Koçovalı karakteri ile herkesi etkileyen Burak Dakak da yine Hakim dizisinin kadrosunda kendisine yer buldu. Ancak oyuncu tiyatro çalışmaları ile dizi çakıştığı için projeden ayrıldı. Yerine ise Yalancı dizisindeki Doruk performansı ile öne çıkan Fatih Berk Şahin ile anlaşma yapıldı.

Öyle bir kadro kurdular ki, Hakim dizisini izlemek için birçok nedeniniz var! 10

Daha sonra iki çok tecrübeli isim ile anlaşma yapıldığı ortaya çıktı. Bunlardan birisi Yurdaer Okur olurken, diğer oyuncunun ise Uğur Yücel olması tüm dizi hayranlarını etkiledi.

Uğur Yücel geçen sezon Kırmızı Oda isimli dizide konuk oyuncu olarak yer almış ve etkileyici performansı ile yine hayranlarını mest etmişti.

Öyle bir kadro kurdular ki, Hakim dizisini izlemek için birçok nedeniniz var! 11

Hakim dizisi çok güçlü bir hikaye ve çok etkileyici oyuncularla yakında atv ekranında olacak. Çekimlerine başlanan dizinin iyi bir çıkış yapması ve ekrana damga vurması kimseyi şaşırtmayacaktır. Dizi bomba gibi bir oyuncu kadrosu ve çok etkili bir hikaye ile 2022 yılına damga vuracak gibi gözüküyor.