Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Burcu Kara’dan dizilere ara, ticarete merhaba!

Oyuncu Burcu Kara’dan dizilere ara, ticarete merhaba!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Burcu Kara, 2018 yılında kısa süren bir dizi projesinde yer aldıktan sonra uzun süre ekranlarda görünmemişti. Geçtiğimiz aylarda tv8 ekranında yayınlanan Kırmızı Oda dizisine konuk oyuncu olarak yer alan oyuncu, youtube üzerinden açtığı kanalda da paylaştığı farklı bilgilerle dikkat çekiyordu.

Burcu Kara’nın yeni bir iş üzerinde çalıştığı da ortaya çıktı. Women’s Style dergisine kapak olan oyuncu, çocuk giysileri üzerine ticari bir adım atmaya hazırlanıyor.

Oyuncu, “Altı noktada ve iki internet sitesinde olacak ama büyüyerek, gelişeceğini düşünüyorum” diyerek, çocuk kıyafetleri çıkartacağını açıkladı.

Bu işin yıllardır hep aklında olduğunu da ifade eden oyuncu, kendisinin bile hayal etmediği bir noktaya geldiklerini de belirtti.

Ali isminde 3,5 yaşında oğlu bulunan Burcu Kara, Nisan ayının başlarında satışa çıkılacağını belirtti ve gelişmeleri şu sözlerle aktardı:

“Yıllardır hep aklımda olan, ama bu kadarını benim bile hayal etmediğim, beni çok etkileyen bir ürünle tanıştım. Bunu minikler için bir işe dönüştürdüm. 0-3 yaş arası çocuk giysileri yapmaya başladım.”

Projenin farkını da anlatan oyuncu, “Hikayesinden, benim ve eşimin de çok etkilendiği bir şey bu… Geleneksel işlenen bir kumaş ve boya sistemiyle, çocuklar için sağlıklı, doğaya dost şeyler yaptık” ifadelerini kullandı.