Ana sayfa Sosyal Medya Sektörle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan oyuncu Burcu Kara: Hiç tanımadığım insanların ünlü olduğunu öğreniyorum!

Sektörle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan oyuncu Burcu Kara: Hiç tanımadığım insanların ünlü olduğunu öğreniyorum!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Sevilen oyuncu Burcu Kara, uzun yıllardır pek çok film ve dizide rol aldı. Son olarak ATV’de yayınlanan Hakim isimli diziyle ekranlara gelen oyuncu bir süredir setlerden uzak.

Yönetmen Fırat Parlak ile evliliğinden 5 yaşında bir oğlu olan Burcu Kara, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. Hürriiyet Gazetesi’nden Hakan Gence’nin sorularını yanıtlayan Burcu Kara, özel hayatı ve kariyeri ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

18 yıldır setlerde olan Burcu Kara, kendisinin oyunculuğa başladığı dönem ile şimdiki dönem arasında dağlar kadar fark olduğunu belirterek, “Artık neredeyse her gencin emek vermeden, kafa yormadan bir günde ünlü olabildiği bir dönemdeyiz. Hiç tanımadığım insanların ünlü olduğunu öğreniyorum” açıklamasıyla dikkat çekti.

Sektörle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan oyuncu Burcu Kara; Hiç tanımadığım insanların ünlü olduğunu öğreniyorum dedi! 32

Burcu Kara, “2 milyon takipçisi olan biri birden oyuncu oluyor. Çok hızlı tüketen, çok şeyi unutan bir sektör. Birbirinin aynı işler ya da ‘izleyici bunu istiyor’la televizyon zenginleşmiyordu. Allah’tan dijital kanallar geldi de daha kaliteli yapımlar izleyebiliyoruz. Daha çok iş, daha çok çalışan, daha çok seçenek sevindirici” ifadelerini kullandı.

Mesleğini yaparken karşındaki en büyük engelin yetiştirilme tarzı, korkuları ve utangaçlığı olduğunu belirten Burcu Kara, “Şu an mutlu muyum, hayatımdan memnun muyum? Çok! O zaman her şeyi iyi ki yapmışım ya da yapmamışım. Çok küçük bir yerde büyüdüm, ailemi üzmek istemedim. Bu yüzden kendimi çok kısıtladım, çok şeyden mahrum bıraktım. Ama şu an içim rahat” dedi.