Ana sayfa Sosyal Medya Kurtlar Vadisi Kaos dizisi sadece bir hayalden ibaret!

Kurtlar Vadisi Kaos dizisi sadece bir hayalden ibaret!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kurtlar Vadisi dizisinin efsane karakteri Polat Alemdar, uzun yıllar ekranda yer aldı. Necati Şaşmaz da bu karakter ile tanındı ve milyonlarca hayrana ulaştı. Proje akıllardan çıkmadı ve yeni başlangıçlar yapacağına yönelik iddialar da sürekli gündemde kaldı.

Son dönemde Kurtlar Vadisi Kaos isimli dizinin yeniden yayınlanacağına yönelik sosyal medyada başlayan etkileşim dalgası sadece bir kampanya gibi görünüyor. Aslı yok, astarı yok, hazırlık yok. Yani şu aşamada böyle bir proje sadece akıllarda var.

Kurtlar Vadisi Kaos ile ilgili elle tutulur tek gelişme 2018 yılında Necati Şaşmaz’ın Anadolu Ajansı’na yaptığı açıklama olmuştu. Video röportajında Necati Şaşmaz güzel güzel projeyi anlattı ve senaryonun yazılmakta olduğunu söyledi. Ancak aradan geçen 3 yıldan sonra hala ortada net bir proje yok. Sadece bazı iddialar var. Ancak bu iddialar da şimdiye kadar doğru çıkmadı.

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu da dizi hakkında köşe yazısı yazdı ve tüm gerçekleri ortaya döktü. Yazıdaki şu notlar dikkat çekici:

““Bir şeyi 40 defa söylersen olur” derler. ‘Olumlamanın gücü’ne inanan Necati Şaşmaz ve ‘Kurtlar Vadisi’ fanlarınınki de o hesap.

Nereden mi çıkardım bunu?

‘Kurtlar Vadisi Kaos başlıyor’ haberleri internette ilk çıkmaya başladığında basın danışmanına mesaj atıp, Şaşmaz’ın bu konudaki görüşünü istedim.

“Kurtlar Vadisi, Kurtlar Vadisi Kaos adıyla ekrana dönecek mi?” soruma o gün Necati Şaşmaz’ın verdiği yanıt şuydu:

“Bu merak mı? Bumerang mı?”

Bir soruya soruyla yanıt vermek “Evet” veya “Hayır” yerine “Havet” demek; kırmızı ya da yeşil ışık yerine sarı ışık yakmak demek!”