Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Burcu Kara’dan sonunda hamilelik pozu geldi!..

Oyuncu Burcu Kara’dan sonunda hamilelik pozu geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –2016’da yönetmen Fırat Parlak ile nikah masasına oturan oyuncu Burcu Kara, 2017 yılında oğlu Ali Çınar’ın doğmasıyla birlikte ilk defa anne olmuştu.

Burcu Kara, geçtiğimiz hafta sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ikinci bebeğini beklediğini şu sözlerle duyurmuştu; “Bu ara biraz kilo aldım. 36 beden günlerime bir süre ara veriyoruz. Balıketli bir Burcu’ya hazır olun!”

Hamileliğinin 6. ayına giren ünlü oyuncu, büyüyen karnını “5. ay bitti!” notuyla instagram hesabında paylaştı. Ayak bileklerine kadar uzanan mavi bir elbiseyle objektif karşısına geçen Burcu Kara, hamileliğinin 6. ayına girdiğini ifade etti.

Oyuncu Burcu Kara'dan sonunda hamilelik pozu geldi!.. 7

Burcu Kara fotoğrafının altına; “Ayaklar Banu Alkan. Göbeği ve bebeği merak edip soranlar için hamile fotoğrafı da bırakayım bu arşive dedim. Beşinci ay bitti” notunu düştü.

Ece Vahapoğlu, Öykü Çelik ve Özge Özberk’in de aralarında bulunduğu ünlü isimler yorumlarında Burcu Kara’ya, bebeğine sağlıkla kavuşması temennisinde bulundular. Paylaşımıyla kısa sürede hayranlarından da yoğun ilgi gören oyuncu, bebeğinin cinsiyetini ve adını ise henüz açıklamadı. En son Erdal Beşikçioğlu ile birlikte Hakim dizisinde rol alan oyuncu, bir süre dizi setlerine ara verecek gibi görünüyor.