Ana sayfa Sosyal Medya Çiçeği burnunda anne Burcu Kara şu sıralar ne yaptığını sosyal medya paylaşımıyla anlattı!..

Çiçeği burnunda anne Burcu Kara şu sıralar ne yaptığını sosyal medya paylaşımıyla anlattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Uzun yıllardır pek çok film ve dizide rol alan oyuncu Burcu Kara’nın yönetmen Fırat Parlak ile mutlu bir evliliği var.

Bu evlilikten  Ali Çınar adında bir oğlu bulunan oyuncu, geçtiğimiz haftalarda ikinci kez anne olmanın heyecanını yaşadı.

İkinci çocuğu da erkek olan oyuncu oğluna Can ismini verdi. Şu sıralar tüm vaktini minik bebeğiyle geçiren Burcu Kara sosyal medyadan zaman zaman paylaşımlarda bulunuyor.

Çiçeği burnunda anne Burcu Kara şu sıralar ne yaptığını sosyal medya paylaşımıyla anlattı!.. 7

Burcu Kara instagram hesabında bebeği kucağında bir pozunu yayınlayarak, “Bir küçük süt meselesi. Bizi merak eden tüm sevenlerimiz için, dokuz günümüzün özeti bu” notunu düştü.

Burcu Kara’nın fotoğrafının altına kısa sürede binlerce yorum yapıldı. Aslı Tandığan, Seda Bakan, Öykü Çelik, Ebru Akel ve Onur Buldu’nun da aralarında bulunduğu ünlü isimler de fotoğrafa yorumlarda bulundular.

Burcu Kara ekranlara en son Hakim isimli diziyle geldi. ATV’de  yayınlanan ve başrolünde Erdal Beşikçioğlu’nun yer aldığı dizi  beklenen ilgiyi göremeyince erken final yapmıştı.

2017 yılında ilk oğlunu dünyaya getiren güzel oyuncu anne olduktan sonra bir dönem oğluyla daha çok vakit geçirmek için projelerine ara vermişti. Çiçeği burnunda anne, ikinci çocuğunun doğumundan sonra bir süre daha ekranlardan uzak kalacak gibi görünüyor.