Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Cannes’de giydiği kıyafetle nasıl tepkiler aldı?

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Cannes’de giydiği kıyafetle nasıl tepkiler aldı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Meryem Uzerli’nin 75. Cannes Film Festivali kırmızı halısında boy göstermesinin ardından Dilan Çiçek Deniz de Fransa’da bir markanın davetlisi olarak etkinliğe katıldı.

Magnum’un müzik dünyasının efsane ismi Kylie Minogue ve Güney Kore’nin ünlü DJ’i Peggy Gou ev sahipliğinde Cannes’da gerçekleşen etkinliğine, başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Türkiye’nin onur konuğu olarak katıldı.

Bu yıl 75.’si düzenlenen törende Hakan Yıldırım imzalı bir elbise giymeyi tercih eden Dilan Çiçek Deniz güzelliğiyle göz kamaştırdı.

Güzel oyuncu Cannes’dan bazı karelerini sosyal medya hesabından da yayınladı. Cannes’da olmayı “Harika” olarak tanımlayan ünlü oyuncu heyecanlı olduğunu dile getirdi.

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Cannes'de giydiği kıyafetle nasıl tepkiler aldı? 9

Oyuncunun paylaşımları kısa sürede yüz binlerce beğeni ve binlerce yorum aldı. Hayranları törende kıyafet seçimini çok beğendikleri Dilan Çiçek Deniz’in paylaşımlarına, ‘Şahane’, ‘Aman Tanrım’, ‘Pink Queen’ ve ‘Bu kadar güzel olmak günahtır!’ şeklinde yorumlarda bulundular.

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Cannes'de giydiği kıyafetle nasıl tepkiler aldı? 10

Yıldız müzisyen Kylie Minogue ve Güney Kore’nin ünlü DJ’i Peggy Gou’nun katıldığı etkinlikte ünlü oyuncu  Türkiye’nin onur konuğuydu.

Cannes Croisette’deki Magnum Evi’nde gerçekleşecek parti öncesinde Dilan Çiçek Deniz’in pozları Instagram’a adeta damga vurdu. Instagram’da 4.9 milyon takipçisi bulunan Dilan Çiçek Deniz paylaşımlarıyla hayranlarını mest etti.

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Cannes'de giydiği kıyafetle nasıl tepkiler aldı? 11