Ana sayfa Dizi Haberleri Ah Nerede’nin yıldızları Nil Keser ve Oktay Çubuk ikinci kez bir dizide bir arada!

Ah Nerede’nin yıldızları Nil Keser ve Oktay Çubuk ikinci kez bir dizide bir arada!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeşilçam’ın unutulmaz filmi Ah Nerede bu yaz dizi olarak ekrana gelecek. Star TV’de yayınlanacak dizinin başrol oyuncuları genç isimler Nil Keser ve Oktay Çubuk olacak. İki genç yetenek daha yeni bir dizide birlikte rol almıştı.

1975 yılında çekilen ve başrollerini Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan’ın paylaştığı Ah Nerede filmi, 10. Ev yapım şirketi tarafından dizi haline getiriliyor. Romantik bir komedi olacak dizinin çekimlerine başladı, setten ilk fotoğraflar geldi.

Ah Nerede’nin yıldızları Nil Keser ve Oktay Çubuk ikinci kez bir dizide bir arada! 8

İzleyici Nil Keser ve Oktay Çubuk’un Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan’ın yerini doldurup dolduramayacağını ve birlikte nasıl bir uyum sağlayacaklarını çok merak ediyor. İki genç oyuncu aslında daha çok yeni bir bir projede birlikte rol almıştı.

Genç oyuncular Nil Keser ve Oktay Çubuk yaklaşık altı ay önce Gain TV’de yayınlanan Duran isimli dizinin oyuncu kadrosunda yer almıştı. Yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut’un yaptığı, senaryosunu Murat Şevket ve Yunus Ozan Korkut’un birlikte yazdığı Duran isimli dizide Oktay Çubuk başrolü Bahar Şahin’le paylaşıyordu. Nil Keser ise yan roldeydi.

Ah Nerede’nin yıldızları Nil Keser ve Oktay Çubuk ikinci kez bir dizide bir arada! 9

İki genç oyuncu bu kez romantik komedi türündeki Ah Nerede’de başrolleri paylaşıyor. İkilinin setten paylaştığı fotoğraflara yapılan izleyici yorumlarında Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan’ın yerini asla tutamayacakları ancak iyi bir ikili oldukları belirtiliyor.

Ah Nerede dizisinde Nil Keser Zehra, Oktay Çubuk da Ferit karakterini canlandıracak. Bülent İşbilen’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizide ayrıca Ayşe Kökçü, Tarık Pabuççuoğlu ve Derya Alabora gibi usta isimler var.