Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Oyuncu Fırat Çelik dans videolarıyla geri döndü!..

Oyuncu Fırat Çelik dans videolarıyla geri döndü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fatmagül’ün Suçu Ne dizisiyle adını duyuran Fırat Çelik, Blu TV’de yayınlanmaya başlayan Saklı dizisiyle altı yıl aradan sonra yeniden ekranlara dönmüştü.

Paris’te yaşayan ve orada bir kafe işleten yakışıklı oyuncu, Hazar Ergüçlü ile baş rolü paylaştığı Saklı dizisinin çekimlerinin sona ermesinin ardından yaşadığı şehir olan Paris’e geri döndü.

Paris’te bulunduğu pandemi döneminde sosyal medya hesabından paylaşmaya başladığı dans videoları ile gündem olan oyuncu, Paris’e döner dönmez bir süredir ara verdiği ve çok sevilen dans videolarına bir yenisini daha ekledi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Fırat Çelik (@firatcelik)’in paylaştığı bir gönderi

Yakışıklı oyuncunun, yeğeni Ozi ile birlikte yaptığı dansları paylaştığı videolar takipçilerinden yoğun ilgi görüyor. Fırat Çelik’in son paylaşımını gören hayranları, ‘Efsane geri döndü’ yorumlarını yaptılar.

Fırat Çelik paylaşımına; ‘Hayatın kendisine inat renk katmaya, eğlenmeye, dansa, kendimizi ifade etmeye devammm… Özleştik.’ notunu düştü.

Dansıyla hayranlarına adeta pozitif enerji aşılayan Fırat Çelik’in paylaşımına Gonca Vuslateri ve Cavit Çetin Güner’in de aralarında bulunduğu oyuncu arkadaşları yorumlarda bulundular.

Yakışıklı oyuncu, Blu TV’de yayınlanmaya başlayan yabancı yapım Affairs’in uyarlaması Saklı isimli dizide, karısını aldatan ‘Ozan’ isimli bir aile babasını canlandırıyor ve performansıyla beğeni topluyor.