Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün ile Fırat Çelik, depremzedeler için Fransa’da yardım gecesinde birlikte düet yaptı!

Tuba Büyüküstün ile Fırat Çelik, depremzedeler için Fransa’da yardım gecesinde birlikte düet yaptı!

tarafından ker_def

Son olarak ‘Yalı Çapkını’ dizisiyle seyircilerle buluşan başarılı oyuncu Fırat Çelik, meslektaşı Tuba Büyüküstün ile birlikte Türkiye’de yaşanan depremlerden etkilenen çocuklar için düzenlenen yardım gecesine ev sahipliği yaptı. Yaklaşık 500 kişinin doldurduğu La Tour Eiffel Tiyatrosu’nda gerçekleşen gecede Çelik ile Büyüküstün’e pek çok Fransız sanatçı da eşlik etti.

Türkiye dizi tarihinin kült yapımlarında unutulmaz karakterlere imza atan, son olarak ‘Yalı Çapkını’ dizisiyle ekranlarda yer alan sevilen oyuncu Fırat Çelik, UNICEF İyi Niyet Elçisi olan meslektaşı ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ile birlikte büyük bir yardım gecesine ev sahipliği yaptı.

Paris’teki La Tour Eiffel Tiyatrosu’nu dolduran 500 kişinin karşısına çıkan Çelik, Fransızca ve Türkçe dilinde; Büyüküstün ise İngilizce ve Türkçe dilinde Türkiye’de yaşanan depremlerde etkilenen milyonlarca çocuk için yardım çağrısında bulundu. Gecenin ev sahipliğini ve sunuculuğunu üstlenen ikiliye Artus, Jérémy Ferrari, Paul Mirabel, Vérino, La Bajon, Camille Aumont Carnel ve daha pek çok Fransız sanatçı eşlik etti.

Avrupa’nın pek çok ülkesinden Uzakdoğu ve Latin Amerika ülkelerine kadar dünyanın dört bir yanından izleyicilerin yer aldığı etkinliğin sürprizi ise Fırat Çelik’in Tuba Büyüküstün ile birlikte yaptığı düet oldu. İkili efsanevi müzisyenler Hélène Ségara ile Joe Dassin’in seslendirdiği ‘Salut les amoureux’ şarkısını söyledi.

1.5 saat boyunca sahnede kalan Çelik ile Büyüküstün, gelen konukları UNICEF Türkiye’nin linkine yönlendirerek ay sonuna kadar bağış yapılabileceğinin altını çizdi.