Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Kardeşlerim dizisinde ayrılıklar sonrası gizemini koruyan bir konu var!

atv’nin Kardeşlerim dizisinde ayrılıklar sonrası gizemini koruyan bir konu var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi geçen sezon atv ekranında izleyicilerle buluştu ve güçlü dram hikayesi ile hemen dikkatleri çekti. Celil Nalçakan, Simge Selçuk, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy gibi başarılı ve tecrübeli isimlerin yanı sıra dizinin genç oyuncuları da kısa sürede beğenildi.

Halit Özgür Sarı, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran Damlasu İkizoğlu gibi oyuncular kısa sürede izleyicilerin gözdesi konumuna geldi. Tecrübeli isimlerden daha çok gençlerin izleyiciler tarafından daha çok konuşulduğu bir sosyal medya ortamı da var. Genç oyuncuların çıkışı Kardeşlerim dizisine sosyal medyada büyük bir etkileşim gücü sundu.

Dizinin hikayesinin başarılı olması iyi oyunculuk performansları ve reytinglerde zaman zaman birincilikler alabilen bir izleyici desteği de atv dizisinin öne çıkmasını sağladı.

Kardeşlerim dizisinde her şey yolunda giderken herkesi şoke eden bir gelişme yaşandı. Kadir karakterini canlandıran Halit Özgür Sarı, hikayeye veda etti. Karakterin ölmesi ve Melisa’yı canlandıran Damlasu İkizoğlu’nun da diziden ayrıldığının ortaya çıkması büyük bir şok oldu.

Peki gizemli soru şu hem Halit Özgür Sarı hem de Damlasu İkizoğlu senaryo bittiği için mi ayrıldı, yoksa kendi istekleri ile mi hikayeye veda etti?

atv'nin Kardeşlerim dizisinde ayrılıklar sonrası gizemini koruyan bir konu var! 7

İşte bu sorunun yanıtı merak ediliyor. Halit Özgür Sarı için bu ayrılık üst üste yeni teklifler alması noktasında önem kazanıyor. Oyuncu, Kardeşlerim dizisinde önemli bir unsurdu. Ancak yeni proje tekliflerinde başrolde ve asli unsur olarak yer alacaktır.

Oyuncunun diziden ayrılmayı kendisinin istediği yönünde bazı kulis bilgileri de yer alıyor. Damlasu İkizoğlu da Kadir karakteri gidince hikayede olması istenmemiş olabilir.

Sonuç olarak, çok başarılı geçen Kardeşlerim dizi serüveninde öne çıkan iki genç oyuncu ayrılık yaşadı. Halit Özgür Sarı için yeni gelen teklifler bu ayrılığın onun adına daha iyi olabileceğine işaret ediyor.

Damlasu İkizoğlu’nun ise projede daha gidecek yeri vardı ve bunu kaybetmişe benziyor.