Ana sayfa Dizi Haberleri Oyuncu Reha Özcan Üç Kız Kardeş dizisindeki karakteriyle Türk sinemasının hangi usta oyuncusuna benzetildi?

Oyuncu Reha Özcan Üç Kız Kardeş dizisindeki karakteriyle Türk sinemasının hangi usta oyuncusuna benzetildi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yeni başlayan Üç Kız Kardeş dizisi salı akşamları ekranlara damga vurmaya devam ediyor.

İclal Aydın’ın çok okunan aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinin 6. bölümü 29 Mart Salı akşamı izleyicilerle buluştu.

Reha Özcan, İclal Aydın, Özgü Kaya, Berker Güven, Almila Ada, Melisa Berberoğlu ve Veda Yurtsever’in başrollerinde yer aldığı dizi en son yayınlanan bölümüyle de reytinglerde patlama tüm gruplarda yaparak birinciliği elde etti.

Dizinin baş rol oyuncusu usta isim Reha Özcan da her zamanki gibi instagram hesabından yaptığı paylaşımla kendine has tarzıyla dizi izleyicisine teşekkür etti.

Oyuncu Reha Özcan Üç Kız Kardeş dizisindeki karakteriyle Türk sinemasının hangi usta oyuncusuna benzetildi? 89

Usta oyuncu paylaşımına; “Bir arayış peşinde koşuyoruz öyle, Bazen çok güzel oluyor hayat…İlginize minnettarız…” notunu düştü.

Oyuncunun takipçileri de fotoğrafın altına, ‘Baş yapıt, her hafta sabırsızlıkla bekliyoruz’, ‘Kadro ekip güzel olunca her şey güzel oluyor’ şeklinde yorumlarda bulundular.

Bir takipçisi ise, oyuncunun dizide canladırdığı ‘Sadık’ karakterini Türk sinemasının efsanevi oyuncusu Hulusi Kentmene benzeterek; ‘Çok tatlısınız baba rolü tam size göre. Babacan tavrınız bana Hulusi Kentmen’i hatırlatıyor’ şeklinde yorum yaptı.

Üç Kız Kardeş dizisinin 5 Nisan Salı akşamı ekranlara gelecek 7. bölümünün fragmanı da yayınlandı. İzleyiciyi yine çok etkili ve duygusal sahneler bekliyor.