Ana sayfa Sosyal Medya Efsane dizi Kara Para Aşk’a övgü bu kez efsane sporcu Nadia Comaneci’den geldi!

Efsane dizi Kara Para Aşk’a övgü bu kez efsane sporcu Nadia Comaneci’den geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün ikilisinin başrolünde yer aldığı Kara Para Aşk dizisinin ilk kez yayınlanmasının üzerinden tam sekiz yıl geçti. Ancak efsane dizinin yankıları dünyada hala devam ediyor. Unutulmaz diziye övgü dünyaca ünlü Hollywood oyuncusu Barbara Streisand’dan sonra rekortmen Jimnastikçi Nadia Comaneci’den geldi.

Kara Para Aşk dizisi ilk kez 12 Mart 2014 tarihinde ATV’de yayınlanmıştı. Yurt dışında Black Money Love ismi ile yayınlanan dizi bir Ay Yapım projesiydi… Türkiye’nin tanıtımına da çok katkısı bulunan Kara Para Aşk, unutulmaz yapımlar arasında yerini aldı.

Kara Para Aşk’ın en son izleyen ünlü isim rekortmen Jimnastikçi Nadia Comaneci oldu. Comaneci, Engin Akyürek’in Instagram hesabından yaklaşık 50 hafta önce yaptığı paylaşımın altına yorum yaptı. Engin Akyürek, bu postunda Sefirin Kızı dizisinin Tuba Büyüküstün’le birlikte yer aldıkları yeni afişini paylaşmıştı. Nadica Comaneci de bu paylaşımın altına yaptığı yorumda Kara Para Aşk’ı izlediğini yazdı ve diziyi beğendiğini belirten emojiler kullandı.

Efsane dizi Kara Para Aşk’a övgü bu kez efsane sporcu Nadia Comaneci’den geldi! 8

Rumen sporcu Nadia Comaneci tüm zamanların en başarılı Jimnastikçilerinden biri olarak kabul ediliyor. Bugün 60 yaşında olan ve olimpiyatlarda 5 altını, 3 gümüşü ve 1 bronz madalya kazanan sporcu 1976 Yaz Olimpiyatları’nda tüm jüriden 10 üstünden 10 alan dünyadaki ikinci sporcu.

Sona ermesinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen etkisini hala sürdüren dizi, en son ABD Netflix’inde en çok izlenen dizilerinden biri oldu. Kara Para Aşk daha önce Almanya Netflix’inde en çok izlenen beş diziden biri olmuştu. Kara Para Aşk, başrollerinde Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in de dünyanın her yerinden hayran kitlesi edinmesini sağlamıştı.

Efsane dizi Kara Para Aşk’a övgü bu kez efsane sporcu Nadia Comaneci’den geldi! 9

Hollywood’un ünlü oyuncusu Barbra Streisand da bu sayede Kara Para Aşk dizisini izlemiş ve övgü dolu bir paylaşım yapmıştı. Streisand Kara Para Aşk için “Bu iki oyuncu harika! Oyuncu kadrosunun geri kalanı da… Dizi sizi öyle bir yakalıyor ki izlemekten vazgeçemiyorsunuz” yorumunu yapmıştı.

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği dizi nişanlısı öldürülen Ömer Komiser ile nişanlısının yanında cesedi bulunan adamın kızı olan Elif’in yollarının kesişmesini anlatıyordu. Kara Para Aşk’ın senaryosu, Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat tarafından yazılmıştı. Türkiye’de iki sezon olarak yayınlanan dizi çok beğenilerek izlemişti.