Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Açılışı için geri sayım süren Disney Plus’ın son anlaştığı isim kim oldu?

Açılışı için geri sayım süren Disney Plus’ın son anlaştığı isim kim oldu?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye 14 Haziran’da, yeni dijital yayın platformu Disney Plus’la tanışacak. Türkiye’de çok agresif bir strateji sürdüren platform son olarak yine çok iddialı bir isimle anlaştı.

Türkiye’deki yayını için geri sayımın sürdüğü dijital yayın platformu Disney Plus’ın Türkiye’de anlaştığı son isim Biran Damla Yılmaz oldu. Halen Fox TV’nin başarılı dizisi Yasak Elma’da Kumru karakterine hayat veren başarılı oyuncu Disney Plus’ın bir dizi projesinde yer alacak.

Dizi dünyasına Kırgın Çiçekler ile adım atan, Baraj dizisinde canlandırdığı Nehir karakteriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Biran Damla Yılmaz en son Yasak Elma dizisiyle anlaşmıştı. Biran Damla Yılmaz, aynı zamanda Yasak Elma’nın da yapımcısı olan Med Yapım’ın Disney Plus için çekeceği Siyaha Bulaşan Kadınlar isimli dizisinde rol alacak.

Açılışı için geri sayım süren Disney Plus’ın son anlaştığı isim kim oldu? 92

Büşra Cebe’nin çok satan romanından uyarlanacak olan ve aynı ismi taşıyan Siyaha Bulaşan Kadınlar isimli dizi bir süredir gündemdeydi. Altı kadın karakterin bulunduğu dizi için Beren Saat, Tuba Büyüküstün ve Cansu Dere’ye teklif götürülmüştü. Ancak ünlü oyuncular teklifi kabul etmemişti.

Bu arada Disney Plus’ın Türkiye’deki açılış günü yaklaştıkça heyecan iyice arttı. Platformun ilk Türk dizisi Kaçış olacak. Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun başrollerini paylaştığı dizinin çekimleri bir süre önce sona ermişti.

Sadece yapımlarla değil anlaştığı isimlerle de ortalığı kasıp kavuran dijital platform Disney Plus, bugüne kadar Can Yaman, Kenan İmirzalıoğlu, Engin Akyürek, Aras Bulut İynemli, Cansu Dere, Pınar Deniz, Şahan Gökbakar, Halit Ergenç, Hande Erçel ve Demet Özdemir gibi Türkiye’de milyonları peşinden sürükleyen birbirinden başarılı oyuncularla sözleşme imzalamıştı.

Dijital platformun üyelik ücreti ise aylık 34,99 lira olacak. Yıllık üye olmak isteyenlere de iki ay ücretsiz olarak sunulurken ve toplam fiyat 349,90 TL olarak açıklandı.