Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Oyuncu Tuvana Türkay, etkileyici güzelliğini özel pozlarla ortaya serdi!

Oyuncu Tuvana Türkay, etkileyici güzelliğini özel pozlarla ortaya serdi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Tuvana Türkay, son dönemin önemli kariyer yükselişi yapan kadın oyuncuları arasında bulunuyor. Hayranlarının hem yetenekli bulduğu hem de güzelliği nedeniyle övgülerde bulunduğu oyuncu, hem özel pozlar verdi hem de açıklamalarda bulundu.

“Minimalist Zarafet” konsepti ile güzel oyuncu Tuvana Türkay, Gardırop Magazine Nisan sayısına kapak oldu.

Şimdilerde “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” dizisinde Victoria karakterini canlandıran güzel oyuncu, kariyer yolculuğu, hayatına dair merak edilenleri ve aşkla ilgili tüm soruları samimiyetle cevapladı.

İşte Tuvana Türkay’ın açıklamaları arasında yer alan ve kendisini daha iyi tanımanızı sağlayacak özel hayatıyla ilgili bilgiler:

” Hayatımın en sakin, kabullenmiş, dingin ve önceliğimin kendimde olduğu dönemindeyim. Sımsıkı kocaman sarıldım kendime. Kendimi bir çocuk gibi oturttum karşıma soruyorum. Dinliyorum. Ne eksik, ne isterdin? Neyden mutlu neyden mutsuzsun. Çalışıyorum, durmadan bir şeyler üretiyorum. Hali hazırda dizi devam ederken peş peşe güzel filmler yapıyorum.”

Oyuncu Tuvana Türkay, etkileyici güzelliğini özel pozlarla ortaya serdi! 7

Türkay, röportajda aşkla ilgili sorulan soruyu ise şu sözlerle yanıt verdi:

“Bir söz okumuştum. Aşık insan önce kendini kandırır sonra başkalarını ve insanlar buna romantizm der diye. Aşk yalnızca güvendir, özendir, anlaşılmaktır ve birini anlamak istemektir. Birini duymak değil dinlemek istemektir. Gülüşüyle mutlu, yanında huzurlu olduğunuz biriyle aynı yolu yürümek istemektir.”

Güzel oyuncu hayattaki en büyük ilham kaynağı ve onu motive eden şeylerin ne olduğu sorusunu ise; “Müzik, sevdiklerim, hayal kurmak ve köpeklerim” olarak yanıtladı.