Ana sayfa Sosyal Medya Değişim ve yeni keşifler Tuvana Türkay için vazgeçilmez

Değişim ve yeni keşifler Tuvana Türkay için vazgeçilmez

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Tuvana Türkay, yer aldığı projelerdeki başarılı performansları ile göz dolduran kadın oyuncuların başında geliyor. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi isimli TRT1 dizisinde Victoria karakterini canlandıran oyuncu, performansı ile göz dolduruyor. Hem yetenekleri hem de güzelliği ile dikkat çeken oyuncu, sıklıkla da özel pozları ile sosyal medyada gündem oluyor.

Gardırop Magazin dergisine de özel pozlar veren oyuncu, ayrıca yaptığı açıklamalarla da dikkatleri çekti. Oyuncu, değişimi hayatının bir parçası olarak görüyor. Kişisel gelişimine odaklanan ve değişim ile yenilikler konusunda açık bir yapısı olan Tuvana Türkay, mutlu olmak için neler yaptığını şu sözlerle anlattı:

“Neleri sevdiğimi bulmaya çalışmak, kendimi daha iyi tanıyabilmek adına yola çıkabilmek için her şeyi deneyimleme merakı. Son dönemde en çok mutlu eden hamak yogası oldu beni çok mutlu ediyormuş, yeni başladım yeni öğrendim :) yeni şeyler öğrenmek ve tatile girdiğim zaman bilmediğim ülkelere şehirlere gitmek, farklı kültürler, değişik canlılar beni çok mutlu ediyor, çok besliyor.”

Sosyal medya ile arasının pek olmadığını ama hem işlerini paylaşmak hem de hayranları ile iletişimde kalmak için faydalı bir kanal olduğunu anlatan Tuvana Türkay, arkadaşları ile iletişimde ise telefonla konuşmayı tercih ettiğini anlattı.

Cilt bakımına da önem veren oyuncu, “Cildimi temiz tutmak ve nemlendirmek haftanın belli günleri özellikle çok uykusuz çalışıyorsam kil maskeleri ve nem maskeleri yaparım. Su bazlı tüm nemlendiricileri su içer gibi sürüyorum” diye konuştu.