Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Tuvana Türkay hayalindeki projeyi ilk kez açıkladı

Oyuncu Tuvana Türkay hayalindeki projeyi ilk kez açıkladı

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Tuvana Türkay, şu sıralarda Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi isimli TRT1 dizisinde Victoria isimli karakteri canlandırıyor. Yetenekleri ve güzelliği ile sosyal medyanın dilinden düşmeyen isimlerden olan Tuvana Türkay, dizi setinde yoğun bir dönem geçiriyor.

Tuvana Türkay, Gardırop Magazin dergisine verdiği röportajda oyuncu olarak nasıl bir projenin hayalini kurduğunu da ilk kez açıkladı. Ünlü oyuncu, açıklamasında şunları ifade etti:

“Oyuncu olarak hayalini kurduğum çok proje var, en azından trazlar ve hikayeler olarak hayalini kuruyorum. Çünkü yapılmıyor genelde hayal ettiğim tarz şeyler. Bir psikolojik gerilim türü filmde eddie redmayne ile oynamayı çok isterdim.”

Kariyerinde hep işlerini en iyi şekilde yapmaya gayret ettiğini ifade eden Tuvana Türkay hem disiplinli hem azimli hem de titiz birisi olduğunun altını çizdi.

Ünlü oyuncu, şu açıklamada bulundu: “Kariyerimde, içinde yer aldığım tüm işlerimi de aynı gayretle yaptığıma inanıyorum. O sebeple kendimi tek bir iş veya tek bir dönemim ile bir paragraf içine sıkıştıramıyorum. Bir dönüm noktam yok. Her günümü adım adım öğrenmeye ve ileriye atıyorum. Hayatımı ve mesleğimi çok ciddiye alıyor ve saygı duyuyorum. O yüzden kendimi geliştirmek adına attığım her adımımı dönüm noktam olarak kabul ederim. Yaptığım her iş, tanıştığım ve zihnimde bir kilitli kapıyı açmama vesile olmuş herkes de hayatımın dönüm noktalarında pay sahibidir.”