Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Oyuncuların sete koşarak gittiği, Kanal D’nin reyting bereketi yaşadığı bir dizi var!

Oyuncuların sete koşarak gittiği, Kanal D’nin reyting bereketi yaşadığı bir dizi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sema Ergenekon’un hikayesini yazdığı ve etkileyici oyuncuların da rol aldığı Yargı isimli dizinin setinde neler yaşandığını birçok izleyici merak ediyor.

Kanal D’nin bu sezon yayınladığı ve ekranın en iyi çıkış yapan dizilerinin başında gelen Yargı’da Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ikilisinin uyumlu başrol performansı da başarının önemli nedenlerinden birisi oldu. Dizinin setinde yaşanan arkadaşlık ortamı da sahnelere yansıyor ve izleyicilere geçiyor.

Savcı Pars karakterini canlandıran Mehmet Yılmaz Ak, Yargı dizisinin setini merak edenler için güzel sözlerle bazı bilgiler sundu. Magazin D programına konuşan oyuncu, çok güzel bir ekip olduklarını belirtti ve şunları anlattı:

“Çok güzel bir ekip var. Zaten o enerjinin ben ekrana yansıdığına inanıyorum. Çünkü çok iyi arkadaşlıklar kurduk burada. Yönetmen ve kamera arkası ekip herkes çok keyifli, bu kadar yoğun çalışmamıza rağmen çok eğleniyoruz. Sette gerçekten koşa koşa gidiyoruz.”

Oyuncuların sete koşarak gittiği, Kanal D reyting bereketi yaşadığı bir dizi var! 1

Yakın zaman önce 36. yaş gününü kutlayan oyuncu, ayrıca dizi kadar yeni yaş heyecanı da yaşadı. Sevdikleri ile birlikte çok mutlu olduğunu de belirten oyuncu, Savcı Pars karakterinde izleyiciler tarafından da övgü dolu yorumlarla anılıyor. Sosyal medyada Mehmet Yılmaz Ak’ın birçok sahnedeki fotoğrafları veya videoları üzerine çeşitli espriler yapılıyor.

Savcı Pars’ın göz damlasından tutun da çay içmesine kadar Yargı dizisi fanları adeta bu karakteri bir sosyal medya caps çalışmasının ana öğesi haline getirdi. Mehmet Yılmaz Ak da bu sayede popülerlik konusunda son yıllarda bir oyuncunun elde edebileceği en önemli fırsatlardan birisine sahip oldu.

Oyuncuların sete koşarak gittiği, Kanal D reyting bereketi yaşadığı bir dizi var! 2

Tabii ki hem oyuncular hem dizinin set ekibi ortaya çok başarılı bir iş çıkardığı için Kanal D’de bunun reyting karşılığını almanın keyfini yaşıyor. Pazar akşamlarının en çok izlenen dizisi konumuna gelen Yargı, en büyük rakibi Teşkilat’ın da önüne geçti. Yargı dizisi ayrıca sezonun en iyi dizileri arasında Mahkum ile üçüncülük için yarış halinde. Tüm bu olumlu gelişmeler Kanal D’nin iyi kar etmesini ve yüksek reytinglerle de izlenme oranlarını artırmasını sağlıyor.