Ana sayfa Sosyal Medya Hacı Bayram Veli ile ekranlara gelen Burak Sevinç’in çifte heyecanı!..

Hacı Bayram Veli ile ekranlara gelen Burak Sevinç’in çifte heyecanı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Oyuncu Burak Sevinç, TRT1 ekranlarında geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanmaya başlayan Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisinde canlandırdığı ‘Hacı Bayram Veli’ karakteriyle bir süredir ara verdiği ekranlara geri döndü.

Oyuncunun baş rolünde yer aldığı ve 26 bölüm çekilen dizide, Molla Numan’ın yıllar içinde nasıl Hacı Bayram-ı Veli’ye dönüştüğü anlatılıyor. Burak Sevinç’e dizide Sena Çakır, Atakan Yarımdünya, Hüseyin Soysalan, Kemal Başar, Sinan Albayrak, Fırat Topkorur’un aralarında bulunduğu oyuncular eşlik ediyor.

Dizinin ilk bölümüyle reytinglerde güzel sonuç elde etmesiyle yüzü gülen Burak Sevinç şu sıralar başka bir heyecan daha yaşıyor. Oyuncunun baş rolünde yer aldığı Soygun Oyunu: Büyük Vurgun adlı sinema filmi 18 Şubat’ta sinemaseverlerle buluşacak.

Hacı Bayram Veli ile ekranlara gelen Burak Sevinç'in çifte heyecanı!.. 21

Burak Sevinç yeni filminin afişini instagram hesabından, ‘Sonunda geldi çattı o gün! 18 Şubat Cuma günü vizyondayıııızzz. Büyük heyecan’ notuyla paylaştı. Ali Doğançay’ın hem yazıp hem de yönettiği Soygun Oyunu: Büyük Vurgun filminde Burak Sevinç ile birlikte Sercan Badur, Selim Bayraktar, Bülent Alkış ve Yağmur Ün rol alıyor.

Filmin konusu şöyle; Muhteşem bir okul hayatının ardından kendi ayakları üzerinde durmak isteyen iki dostun başından geçen bu hikaye inanılmaz bir soygun planıdır. Ali ve Okan`ın berbat geçen iş hayatlarının sonunda geldikleri açmaz, bir gün en yakın arkadaşları Orhan’ın eve elinde emniyet teşkilatının açmış olduğu sınav haberi getirmesiyle son bulur. Ancak köprüden önceki bu son çıkış da kaçmıştır.

İki kafadar dâhinin sınavı geçememesi gariptir ama bu durumlara alışmış olan ikili hayatlarına kaldıkları yerden devam eder. Ancak tek bir farkla…Orhan’ın bir gece yarısı önlerine koyduğu teklifle şaşkına dönerler. Bulundukları hayattan ve parasızlıktan o kadar bıkmışlardır ki bir anlık şeytanın dürtmesiyle büyük bir maceranın içine girerler. Ama hiçbir şey göründüğü gibi değildir.