Ana sayfa Dizi Haberleri Ozan Dolunay üst üste iki büyük dizi hatası yaptı!

Ozan Dolunay üst üste iki büyük dizi hatası yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ozan Dolunay için Misafir dizisi doğru tercih değildi! Fox TV ekranında final kararı alınan dizinin başrollerinden birisi de Ozan Dolunay olarak dikkat çekti. Kariyerinin yükseliş döneminde olan oyuncu, 2015 yılından bu yana setlerde yer alıyor.

Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Barış olarak tanıdığımız Ozan Dolunay, sonraki süreçte farklı yapımlarda rol aldı.Özellikle Zalim İstanbul dizisindeki Cenk karakteri ile popülerlik kazanan oyuncu, geçen sezon olduğu gibi bu sezonda da büyük bir dizi şanssızlığı yaşıyor.

İyi Günde Kötü Günde isimli romantik komedi dizisi geçen sezon 6 bölüm sürmüş ve oyuncu sezon boyunca sadce 5 bölümlük bir dijital dizide yer alıp, Menajerimi Ara’ya da konuk olmuştu.

Geçen yıl yaşadığı şanssızlığın aynısını bu sezon Misafir ile yaşayan Ozan Dolunay’ın dizi tercihleri de sorgulanmaya başlandı. Giray karakteri ile Misafir’de izlediğimiz oyuncu, Amerikan filmlerinde rastladığımız polislere benzetilmeye çalışıldı.

Ozan Dolunay üst üste iki büyük dizi hatası yaptı! 7

Milliyet blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, senaryodaki sıkıntılı duruma dikkat çeken bir yazı yazdı. Ozan Dolunay ve Bülent Şakrak’ın rollerinin ise iyi kurgulanmadığını düşünen Anibal Güleroğlu, şu eleştiriyi yaptı:

“Ozan Dolunay ile Bülent Şakrak’ın Amerikan işlerinden fırlamış ortaklığıyla polisiye komedi havası katmaya da heveslenmişti senaryo. Bu harman başarılı olmuş muydu peki? Amaç bize sunulan bu her telden çalan harmanı eğreti hale getirmek ve dizinin kuyusunu kazmaksa… Evet.”