Ana sayfa Sosyal Medya Ozan Dolunay’ın Dilek Taşı dizisindeki rolü kariyerinde en özel karakterlerden birisi olacak!

Ozan Dolunay’ın Dilek Taşı dizisindeki rolü kariyerinde en özel karakterlerden birisi olacak!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Ozan Dolunay, uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönüş yapıyor. Hazal Subaşı ve Salih Bademci ile birlikte Dilek Taşı dizisinin başrolünde yer alan oyuncu, hayranlarının karşısına Kenan isimli karakter ile çıkacak.

Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı projelerinin başında gelen Dilek Taşı’nın ilk bölümünü 7 Eylül Perşembe akşamı izleyebilirsiniz. 3 sezon süren ve büyük başarılar kazanan Camdaki Kız dizisinin yerini doldurması için planlanan Dilek Taşı’nın hikayesi izleyicileri derinden etkileyecek. 1980’li yıllarda yaşanacak olan hikaye izleyicilere masal tadında bir dizi formatı vaat ediyor

Dilek Taşı’nı masal gibi bir hikâye olarak nitelendiren Ozan Dolunay, duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Son iki aydır masal gibi çalıştığımız baya sevdiğimiz bir dizi oldu. Kamera önü ve arkası olarak sahiplendiğimiz duygu seli yaşanacak bir proje Dilek Taşı… O dönemin koşullarını, aşkını anlatan gayet şahane bir dizi oldu. Umarım insanlar da bizim kadar benimser. Ben birlikte çalışacağım insanlara çok önem veriyorum. Buradaki insanlarla tanıştıktan ve tabii projeyi okuduktan sonra hislerime güvendim.”

Ozan Dolunay'ın Dilek Taşı dizisindeki rolü kariyerinde en özel karakterlerden birisi olacak! 7

Daha önce canlandırmadığı bir karakter ile izleyici karşısına çıkacak olan genç oyuncu, Kenan karakteri ile ilgili de şöyle konuştu:

“Ben Kenan karakterini çok sevdim. Bunların hepsi birleşince harika bir iş oluyor. Biz burada mutlu olduğumuz, tatlı tatlı çalıştığımız sürece bu işin altından kalkacağımıza inanıyorum. Daha önce izlemediğimiz bir karakter izleyeceğiz. Bu dönem koşullarının verdiği bir stresi, kaygıyı taşımayan daha rahat bir karakter Kenan.”

Dizinin oyuncu kadrosunda üç başrol oyuncusunun yanı sıra önemli isimler de yer alıyor. Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz gibi birbirinden başarılı isimler dizinin kadrosunda bulunuyor. Dizinin senaryosunu ise Can Sinan kaleme alıyor.

Dilek Taşı 7 Eylül Perşembe akşamı Kanal D’de başlıyor…