Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ozan Dolunay, yeniden televizyon dizilerine döndü!

Ozan Dolunay, yeniden televizyon dizilerine döndü!

tarafından ker_def

Kanal D’nin, Pastel Film imzalı yeni dizisi Dilek Taşı’nın oyuncu kadrosu belli olmaya devam ediyor. Salih Bademci ve Hazal Subaşı’nın başrollerini paylaştığı diziye yeni bir başrol isim daha dahil oldu. Başarılı isim Ozan Dolunay Hazal Subaşı’nın nişanlısı Kenan karakterine hayat verecek.

2019-2020 sezonunda yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde Cenk karakteri ile iyi bir çıkış yapan Ozan Dolunay, daha sonra İyi Günde Kötü Günde isimli dizide rol almıştı. 2020 yılında yayınlanan bu dizisi kısa sürede yayından kaldırıldıktan sonra oyuncu, 2021’de de Misafir isimli dizide aynı sorunla yüzleşti. 2 yıldır televizyon dizilerinde görünmeyen oyuncu, Dilek Taşı isimli yeni dizi projesiyle birlikte yeniden televizyon ekranına dönüş yapmış olacak

Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Çiçek Dilligil gibi birbirinden başarılı isimlerin rol aldığı dizi, 1980’li yıllarda geçen bir hikâyeyi konu alıyor.

Dilek Taşı’nın yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül üstlenirken, dizinin yönetmen koltuğuna ise Altan Dönmez oturuyor. Etkileyici hikayesiyle yeni sezonun en iddialı işleri arasında yerini alan dizinin senaryosunu ise Can Sinan kaleme alıyor.

Dilek Taşı yeni sezonda Kanal D’de…