Ana sayfa Dizi Haberleri Ozan Dolunay, televizyon dizilerine çok etkili bir geri dönüş yaptı!

Ozan Dolunay, televizyon dizilerine çok etkili bir geri dönüş yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1990 yılında Ankara’da dünyaya gelen Ozan Dolunay, son yıllarda parlayan genç yeteneklerden birisi olarak öne çıkıyor. Düzgün fiziği ile dikkat çeken oyuncu, bugüne kadar farklı yapımlarda önemli deneyimler yaşadı.

Tatlı Küçük Yalancılar isimli dizi ile 2015 yılında setlere adım atan oyuncu, çeşitli dizilerde önemli roller canlandırdı. Özellikle 2019 ve 2020 yıllarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisindeki Cenk Karaçay karakteri ile büyük bir başarı sergileyen oyuncunun geniş bir hayran kitlesi bulunuyor.

Son yıllarda yer aldığı diziler kısa süreli olduğu için Ozan Dolunay bazı talihsizlikler ile karşılaştı. İyi Günde Kötü Günde, Misafir isimli dizi projeleri ile şanssızlıklar yaşamasının ardından yeniden televizyon ekranına Dilek Taşı ile güçlü bir dönüş yapan oyuncu, duygusal ve güçlü bir hikayenin başrolünde yer alıyor.

Salih Bademci ve Hazal Subaşı ile birlikte Kanal D’nin yeni sezonda iyi bir reyting çıkış yapan Dilek Taşı dizisi, Ozan Dolunay adına da son dönemdeki şanssız dizi projelerinden sonra çok etkili bir dönüş yapmasına imkan tanıdı.

Ozan Dolunay, televizyon dizilerine çok etkili bir geri dönüş yaptı! 7

Oyuncu, sosyal medyada da çok konuşulan Dilek Taşı dizi projesiyle ilgili duygularını şu sözlerle anlattı:

“Heyecanlandırıyor. Bir süredir yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Kamera önünde ve arkasında olan herkes büyük bir özveriyle çalıştı ve hepimizin heyecanla beklediği bir proje ortaya çıktı. Hem ortaya çıkan işten ,hem de bu ekibin bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Umarım izleyenler de bizim kadar memnun kalırlar.

Ben de çok güzel yorumlar alıyorum. Dönem işlerinin genelde masalsı bir havası oluyor. Yaşamış olanlarda geçmişe dair bir özlem, daha genç kuşakta da o döneme dair bir merak var. Dolayısıyla etkileyici oluyor dönem işleri. Bence bu bir avantaj. Ben bu beklentiyi karşılayacağımızı düşünüyorum.

Evet duygusal bir baba kız hikayesi izleyeceğiz. Bunun yanı sıra o dönemde yaşayan insanların dertlerine, hikayelerine ortak olacağız. Hem sıcak hem soğuk, hem eğlenceli hem de hüzünlü bir hikaye bu. Her şeyi içinde barındıran, hayatın içinden bir hikaye. Eminim birkaç damla gözyaşına sebep olacaktır.”