Ana sayfa Sosyal Medya Özge Borak ve Sinan Tuzcu’dan Atatürk ve Yıldız Kenter’li Öğretmenler Günü kutlaması

Özge Borak ve Sinan Tuzcu’dan Atatürk ve Yıldız Kenter’li Öğretmenler Günü kutlaması

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – 24 Kasım Öğretmenler Günü, okulların kapalı olması nedeniyle buruk kutlansa da sosyal medyada pek çok kişi bugünü unutmadı ve Başöğretmen Atatürk’ü de anarak bu özel günle ilgili kutlama mesajları yayınladı. Paylaşım yapanlar arasında pek çok ünlü isim de vardı. Dizilerin, sinema filmlerinin iki tanınmış ismi de sosyal medyadan bugünle ilgili mesajlarını verdiler.

Özge Borak, ilk okul fotoğrafı ile yaptığı paylaşımda Atatürk’ü andıktan sonra öğrencisi olduğu Yıldız Kenter’i de unutmadı. Geçtiğimiz yıl 17 Kasım’da kaybettiğimiz Yıldız Kenter, sinema, tiyatro ve dizilerde gördüğümüz pek çok ünlü ismin de öğretmenliğini yaptı.

Uzun yıllar Konservatuvarda oyuncu yetiştiren Yıldız Kenter’in, sanat dünyasına yaptığı katkılar saymakla bitmez.

Ülkemizin kurucusu Atatürk de bu özel günde ilk anılan isimlerin başında. Özellikle kara tahtanın yanında, Türk Alfabesi”ni ilk kez tanıttığı ve hafızalardan silinmeyen o resimle, 24 Kasım’da anıldı.

1 Kasım Harf Devrimi’nde çekilen o fotoğrafı da Sinan Tuzcu sosyal medya hesabından paylaşanlar arasındaydı.

İki oyuncunun Öğretmenler Günü için yaptığı paylaşımları aşağıda görebilirsiniz…

Başöğretmen Atatürk’ü, rahmetli öğretmenim Yıldız Kenter’i, bugüne kadar öğrencisi olduğum öğretmenlerimi, mesleğini icra edebilen ve atama bekleyen tüm öğretmenleri saygıyla anıyor, selamlıyorum. Sizlere minnettarız. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.. ❤️

Özge Borak ve Sinan Tuzcu'dan Atatürk ve Yıldız Kenter'li Öğretmenler Günü kutlaması 8

“Cumhuriyet sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister.” Mustafa Kemal Atatürk #24kasımöğretmenlergünü kutlu olsun ❤️

Özge Borak ve Sinan Tuzcu'dan Atatürk ve Yıldız Kenter'li Öğretmenler Günü kutlaması 9